Αναζήτηση...

Μοντέρνα χρώματα για την άνοιξη 2021 – σε συμβουλεύουμε, πώς να τα φορέσεις

2 min.

Σε αυτό το άρθρο θα κοιτάξουμε ποια μοντέρνα χρώματα για την άνοιξη 2021 θα φοράμε την ερχόμενη σεζόν. Θα παρακολουθήσουμε τις πιο ισχυρές τάσεις από τις εικονικές πασαρέλες, καθώς και από το Instagram, και τη μόδα streetwear – αν και είναι πιο ταπεινή φέτος – εξακολουθεί να αποτελεί μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης. Παρακάτω θα δεις ποιες αποχρώσεις θα είναι οι πιο μοντέρνες τη θερινή σεζόν, και επίλεξε την αγαπημένη σου. Έπειτα, ρίξε μια ματιά στην ντουλάπα σου και ολοκλήρωσε την με τα στοιχεία που λείπουν διαλέγοντας τα πιο μοντέρνα χρώματα, σύμφωνα με τις τάσεις του 2021.

Καραμελένια παστέλ χρώματα, ασημί σε στυλ της παιχνιδιάρικης δεκαετίας του ‘80 και υποτονικό μπεζ – αυτές είναι μόνο μερικές από τις αποχρώσεις, που θα φορέσουμε την άνοιξη 2021.

Τα παστέλ χρώματα επιστρέφουν στη μόδα, και σύμφωνα με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές θα κυριαρχήσουν στις ντουλάπες μας την ερχόμενη σεζόν. Ροζ της πούδρας, φιστίκι, λευκασμένο κίτρινο και καραμελένιο πορτοκαλί – αυτά τα χρώματα φοριούνται καλύτερα από τις Δανέζες influencers. Επομένως, ακολουθώντας το παράδειγμα τους, ψάχνουμε για παστέλ φορέματα (για τις τολμηρές με δαντέλα ή κρόσια), και τα σετάρουμε με μια μεγάλη μάλλινη ζακέτα και ογκώδη μποτάκια. Μία από τις ισχυρότερες ερμηνείες της παστέλ τάσης είναι επίσης τα ζεστά πουλόβερ, τα οποία φαίνονται πολύ γοητευτικά σε συνδυασμό με τζιν παντελόνι ή με ψηλόμεση φούστα.

476

Πουλόβερ Hugo/Φόρεμα Elisabetta Franchi

Το camel total look είναι μια εμφάνιση σύμφωνη με τις τάσεις του 2021. Οι influencers της μόδας έχουν αγαπήσει αυτή την απόχρωση, όπως και οι μεγαλύτερη σχεδιαστές. Αυτό το ήπιο χρώμα κυριαρχούσε την εβδομάδα της μόδας μεταξύ άλλων στην πασαρέλα της Jil Sander και Max Mara, γίνοντας μία από τις κορυφαίες τάσεις. Η συμβουλή μας; Για να αποφύγεις ένα «βαρετό» αποτέλεσμα, συνδύασε διαφορετικές αποχρώσεις του μπεζ – θα αποκτήσεις ένα σύνολο, που θα σου προσθέσει σικ και σίγουρα θα νιώθεις άνετα με αυτό. Ταυτόχρονα, πολύ εύκολα μπορείς να το μετατρέψεις σε μια βραδινή εμφάνιση. Το camel total look αποτελεί μια τέλεια βάση, με την οποία μπορείς να κάνεις πειράματα με όποιον τρόπο θέλεις, προσθέτοντας διάφορα χρώματα στο σύνολο (π.χ. τα προαναφερόμενα παστέλ) και να το διασκεδάσεις! Επειδή αυτό είναι που μετράει, σωστά;

477

Καπαρντίνα Marella/Παντελόνι Marella

Μερικοί πιστεύουν, ότι είναι μια θλιβερή και δύσκολα για στυλιζάρισμα απόχρωση, αλλά η αλήθεια είναι, ότι τα καφέ ρούχα τονίζουν την ομορφιά και προσθέτουν χαρακτήρα. Επιπλέον, αυτό το χρώμα φαίνεται υπέροχο σε συνδυασμό τόσο με σκούρους όσο και με ανοιχτούς τόνους. Ένα oversize σακάκι μαζί με μπλε τζιν παντελόνι και καουμπόικες μπότες σε καμηλό χρώμα είναι μια καθημερινή εμφάνιση, που θα την αγαπήσεις. Όπως και το απλό παντελόνι ή ψηλόμεσο σορτς (τις πιο ζεστές ημέρες), τις μινιμαλιστικές μπαλαρίνες και το πουλόβερ. Για την ερχόμενη σεζόν, αξίζει να επενδύσεις σε ένα βασικό στοιχείο σε καφέ χρώμα, που θα μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα – τόσο με τα κομψά, όσο και με τα λιγότερο επίσημα ρούχα.

478

Πουλόβερ Boss/Σορτς Sportmax Code

Το βαθύ μωβ είναι ένα άλλο χρώμα που επανέρχεται την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις πώς να το στυλιζάρεις. Θα φαίνεται τέλεια σε συνδυασμό με το ροζ, ταιριάζει επίσης καλά με το καθολικό καφέ, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό ντουέτο με το πράσινο – τόσο με το φιστίκι όσο και με το βαθύ, κυπαρισσί χρώμα.

479

Φόρεμα Polo Ralph Lauren/Φούστα Sportmax Code

Συσχετίζεις το ασημί χρώμα μόνο με πάρτι; Λοιπόν, φαίνεται ότι φέτος το πάρτι (τουλάχιστον στις ντουλάπες μας) θα διαρκέσει όλη τη σεζόν. Ο Marc Jacobs και ο Givenchy, καθώς και άλλοι κορυφαίοι σχεδιαστές δεν έχουν αμφιβολίες για αυτό. Μπορείς να ερμηνεύσεις αυτό το χρώμα με τον δικό σου τρόπο. Εάν είσαι μινιμαλίστρια και προτιμάς ήπιες εμφανίσεις, πρόσθεσε μια ασημένια νότα στο σύνολο σου, π.χ. τσάντα, στέκα ή κορδέλα μαλλιών ή ένα κοντό τοπ. Και αν σου αρέσει να λάμπεις και αισθάνεσαι καλά και άνετα στην ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’80, διάλεξε ένα ασημένιο φόρεμα, παλτό ή παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι.

 

Wyświetl ten post na Instagramie.

 

Post udostępniony przez Jeanette (@_jeanettemadsen_)

480

Παλτό MAX&CO./Φόρεμα IRO

Όλα τα προϊόντα βρίσκονται στην ιστοσελίδα MODIVO.gr.

τάσεις και συμβουλές
Insta News