ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Americanos: για όλους και για τον καθένα – ανακάλυψε το denim brand του MODIVO

2 min.

Δεν πιστεύεις στην τελειότητα; Τότε επίλεξε το αληθές! Ανακάλυψε την Americanos – μια μάρκα ντένιμ που εντυπωσιάζει με το διαχρονικό της στυλ, τα φυσικά υλικά και τα καθολικά σχέδια! Το κατάστημα MODIVO κάνει το ντεμπούτο του με μια νέα συλλογή που αφθονεί σε κλασικά τζιν, απαλά πουλόβερ, τέλεια κομμένα πουκάμισα και μοντέρνα sneakers. Οι σχεδιαστές του brand δεν βάζουν ετικέτες όπου δεν χρειάζονται. Σχεδιάζουν για άνεση και ανθεκτικότητα, έχοντας κατά νου ότι κάθε σώμα είναι όμορφο!

MSS

Η μάρκα Americanos προσφέρει στους πελάτες της όμορφα τζιν σε διάφορα στυλ και μεγέθη.

Εδώ και χρόνια, η Americanos ανταγωνίζεται με επιτυχία τους denim αμερικανικούς γίγαντες, μεταξύ άλλων λόγω της εκφραστικότητας των διαφημιστικών της καμπανιών και της καινοτομίας των προϊόντων της (π.χ. τζιν διπλής όψης).

Σε αντίθεση με τις μάρκες που ακολουθούν συνεχώς τις τρέχουσες τάσεις μόδας, η νέα έκδοση της μάρκας Americanos απευθύνεται σε ανθρώπους που προτιμούν το στυλ normcore. Η πιο πρόσφατη προσφορά αυτού του brand σίγουρα θα αρέσει σε όλους όσους εκτιμούν μια γκαρνταρόμπα βασισμένη στα στοιχεία basic εξαιρετικής ποιότητας σε μια απλή, χαλαρή έκδοση. Ο πελάτης της Americanos δεν καθορίζεται ούτε από την ηλικία ούτε το φύλο, αλλά μάλλον από την ικανότητα να ταιριάζει άνετα, απλά ρούχα με τον τρόπο ζωής του. Η μάρκα δεν επιβάλλει τίποτα και σχεδιάζει έχοντας κατά νου την άνεση και την ανθεκτικότητα, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια.

Σήμερα, η Americanos είναι μια μάρκα για ανθρώπους για τους οποίους η μόδα δεν βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά τους αρέσει όταν εναρμονίζεται με την προσωπικότητά τους και τα άλλα πάθη τους. Οι λάτρεις των brands με διαχρονικά στοιχεία της ντουλάπας με μια συγκεκριμένη, πρωτότυπη ιστορία σίγουρα θα βρουν εδώ κάτι για τον εαυτό τους.

Τα τζιν είναι αναμφίβολα η βάση της τρέχουσας προσφοράς της μάρκας Americanos. Από τη μια αποτελούν την κληρονομιά του brand, και από την άλλη, είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία του ντυσίματος σε στυλ normcore. Η Americanos, ως ειδικός στην κατηγορία του denim, φροντίζει να παρέχει στους πελάτες τζιν παντελόνια σε διάφορα στυλ, μεγέθη, μήκη, με περισσότερο ή λιγότερο ξεβαμμένη όψη. Για να μπορούν όλοι, ανεξαρτήτως στυλ και σιλουέτας, να βρουν το τέλειο τζιν. Η προσφορά της μάρκας περιλαμβάνει επίσης μοντέλα unisex.

Ανάμεσα στα προϊόντα Americanos έχουμε και διαχρονικά κλασικά κομμάτια, όπως ριγέ πουλόβερ, πλεκτά φούτερ και t-shirts με print. Η σημερινή αγορά denim είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις οικολογικές λύσεις κατά τη διαδικασία δημιουργίας και παραγωγής. Η μάρκα Americanos λαμβάνει υπόψη τις οικολογικές τάσεις κατά τη δημιουργία των τελευταίων συλλογών της. Μπορείς επίσης να περιμένεις στοιχεία-έκπληξη, όπως ένα ξεχωριστό στοιχείο ή ακόμη και… μια δημιουργική συνεργασία. Stay tuned!

Θα βρεις τη συλλογή Americanos για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 αποκλειστικά στο MODIVO!

τάσεις και συμβουλές
Insta News