ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Τα παιδιά κάνουν μπαμ στην καμπάνια του MODIVO – μοντέρνα παιδικά ρούχα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022

3 min.

«Νεότητα! δώσ’ μου φτερά!» – ήθελα να φωνάξω όταν είδα τις φωτογραφίες για την παιδική καμπάνια του MODIVO. Δεν είναι μόνο τα μοντέρνα παιδικά ρούχα που κάνουν αυτή τη φωτογράφηση τόσο επιτυχημένη. Είναι πάνω απ’ όλα η αληθινή χαρά, ενέργεια και αυθεντικότητα των μικρών παιδιών που συμμετέχουν σε αυτήν. Η γκαρνταρόμπα έχει εδώ μόνο αυτό που πρέπει να είναι για τα παιδιά: ένα στοιχείο μεγάλης διασκέδασης και μια δικαιολογία για να εκφραστούν.

Επώνυμα ρούχα για παιδιά σε συνδυασμό με τη δύναμη του παιχνιδιού και της φαντασίας – αυτή είναι η φωτογράφιση του MODIVO για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι με τα παιδάκια στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

MSS

Everywhere I go – the kids wanna rock, τραγουδούσε ο Μπράιαν Άνταμς σε ένα από τα τραγούδια του που ηχογραφήθηκε τη δεκαετία του 1980. Σήμερα, σίγουρα θα ζήλευε το σφρίγος των μικρών μας μοντέλων: της Antosia, της Janka, της Pola και του Leon, που κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης τα έσκισαν!

Ο Leon διασκεδάζει με ένα γκρι φούτερ Calvin Klein Jeans.

Τα κορίτσια και το αγόρι επέλεξαν μόνοι τους τα ρούχα από αυτά που τους πρότεινε η στυλίστρια. Εν ριπή οφθαλμού μπορείς να δεις ότι από την αρχή η καμπάνια ήταν πολύ διασκεδαστική για αυτούς, καθώς και είχαν μια ευκαιρία για να πειραματιστούν με τη μόδα.

Η Pola και η Antosia δημιούργησαν εκφραστικά και ενδιαφέροντα outfit.

Τα παιδάκια ξέρουν πολύ καλά πώς να φροντίσουν την εμφάνιση τους!

Εμείς οι γονείς συχνά βλέπουμε την ντουλάπα των παιδιών μας από πρακτική άποψη. Η αλλαγή του καιρού έξω σημαίνει επίσης ότι πρέπει να ανανεώσουμε τη ντουλάπα των παιδιών μας. Ιδιαίτερα επειδή συνήθως τα ρούχα του προηγούμενου έτους αποδεικνύονται πολύ μικρά. Πώς να κάνεις τις φετινές αγορές να είναι ευχάριστες για όλη την οικογένεια; Η ανοιξιατικοκαλοκαιρινή καμπάνια του MODIVO δείχνει ότι η συμμετοχή των μικρών παιδιών στις αγορές μόδας είναι μια εξαιρετική ιδέα!

Στην ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος MODIVO.gr θα βρεις επώνυμα παιδικά ρούχα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μοναδικά σύνολα.

Λευκό πουκάμισο με γραβάτα, μπλούζα, κολάν κάτω από το σορτς με καρό ψηλές κάλτσες και μαύρα ορειβατικά μποτάκια; Η δημιουργικότητα των παιδιών στην πράξη!

Τίποτα δεν εμποδίζει ακόμη και τα πολύ μικρά παιδιά να μαθαίνουν να δημιουργούν τη δική τους γκαρνταρόμπα. Δε χρειάζεται να περιορίζεστε σε T-shirts, τζιν και sneakers. Επιλέξτε μαζί ασυνήθιστα αξεσουάρ: ζώνες, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και καλύμματα κεφαλής. Όταν επιτρέψεις στο παιδί σου να επιλέγει μαζί σου τα ρούχα, θα είναι πολύ χαρούμενο να τα αναζητήσει. Δοκίμασε το, ειδικά αν το καθημερινό ντύσιμο γίνεται συχνά αντικείμενο διαμαρτυρίας.

Υπάρχει λόγος που η ερώτηση για το αγαπημένο χρώμα είναι τόσο δημοφιλής στα παιδιά. Τα χρώματα παίζουν απίστευτα σημαντικό ρόλο στο πώς αντιλαμβάνονται και μαθαίνουν για τον κόσμο. Η συμμετοχή τους στην επιλογή των ρούχων τους είναι ένα θεμελιώδες βήμα για να μάθουν πώς να εκφράζονται.

Η Janka ξεφεύγοντας λίγο από τα ροκ χρώματα, επέλεξε το πράσινο σε μια αθλητική έκδοση. Η βάση του outfit είναι στο φόρεμα The Marc Jacobs και τα πάνινα παπούτσια Vans Old Skool.

Ή μήπως ένα αναζωογονητικό πορτοκαλί υποτονισμένο με λευκές πινελιές;

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τα παιδιά από το στυλ είναι η άνεση. Και δεν είναι τίποτα το περίεργο, αφού δραστηριοποιούνται καθημερινά, ανακαλύπτοντας όλο και περισσότερα νέα στοιχεία του περιβάλλοντος. Πηδάνε, τρέχουν, παίζουν. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό τα ρούχα και τα παπούτσια να τα παρέχουν επίσης άνεση και ελευθερία κινήσεων. Σε αυτή την περίπτωση τα εξίσου μοντέρνα ρούχα με αθλητικό πνεύμα θα είναι τέλεια.

Ένα από τα άνετα και καθολικά στοιχεία της παιδικής μόδας (και όχι μόνο) είναι φυσικά το τζιν: μπουφάν, παντελόνια και σορτς από αυτό το ύφασμα θα φαίνονται υπέροχα με πολλούς συνδυασμούς: μπορείτε να τα συνδυάσετε με επιτυχία τόσο με ροκ όσο και με αθλητικά μοτίβα.

Δεν είσαι σίγουρη για το μέγεθος; Να θυμάσαι ότι στο MODIVO.gr μπορείς να παραγγείλεις ρούχα για όλη την οικογένεια με δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal και δικαιούστε 30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή. Η δοκιμή ρούχων μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστική – όχι μόνο στο κατάστημα, αλλά και στο σπίτι!

Δες μοντέρνα παιδικά ρούχα από το sale στο MODIVO.

τάσεις και συμβουλές
Insta News