ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Όσκαρ 2023 – οι πιο όμορφες εμφανίσεις της βραδιάς

3 min.

Τα πιο σημαντικά βραβεία της κινηματογραφικής βιομηχανίας απονεμήθηκαν! Τα Όσκαρ 2023 έλαβαν χώρα το βράδυ της 12ης προς 13η Μαρτίου στο διάσημο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ και, όπως πάντα, προκάλεσαν μεγάλο ενθουσιασμό – τόσο στον χώρο του κινηματογράφου όσο και στον χώρο της μόδας. Οι εμφανίσεις των σταρ που εμφανίστηκαν στο «κόκκινο χαλί» μπορούν να περιγραφούν ως βραδινό στυλ του Χόλιγουντ, διανθισμένο με πρωτότυπα, μοντέρνα look. Ανάμεσα στις τάσεις βασίλευαν οι γυμνοί ώμοι, οι διαφάνειες, τα κοψίματα και η λάμψη. Δες τις πιο όμορφες εμφανίσεις των σταρ από τα Όσκαρ 2023.

Οι υποψήφιες σταρ, ανάμεσά τους η Ριάνα, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Lady Gaga, όπως πάντα ενθουσίασαν όλους με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

MSS

Παρόλο που το πολύ γνωστό κόκκινο χαλί φέτος άλλαξε το χρώμα του σε σαμπανιζέ, οι σταρ δεν εγκατέλειψαν το εξαιρετικά μοντέρνο φλογερό χρώμα. Ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες σταρ των Όσκαρ 2023 ήταν το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με ένα κόκκινο φόρεμα από τη συλλογή Elie Saab couture. Το ντραπέ φόρεμα με έναν ώμο, με υπερβολικό φιόγκο και με ένα αισθησιακό κόψιμο στον μηρό τόνισε τέλεια την ομορφιά της σταρ.

Η Κάρα Ντελεβίν με το φόρεμα Elie Saab / Kayla Oaddams via Getty Images

Η νικήτρια του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου 2022, Τζέσικα Τσάστεϊν, εμφανίστηκε στο «κόκκινο χαλί» με ένα αστραφτερό φόρεμα από τον οίκο μόδας Gucci. Η σταρ επέλεξε μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, δηλαδή το metallic trend, και έδειχνε πραγματικά αξιοπρεπής με αυτό. Το εντυπωσιακό φόρεμα με τις παγιέτες και το αγαλματένιο κόψιμό του θυμίζει την αισθητική της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Η Τζέσικα Τσάστεϊν με το φόρεμα Gucci / Arturo Holmes via Getty Images

Τα outfit της εγκυμονούσας ποπ σταρ είναι σίγουρο ότι θα γράψουν ιστορία. Η σταρ επέλεξε για άλλη μια φορά ένα φόρεμα που τονίζει τη σιλουέτα της, ενθαρρύνοντας τις μέλλουσες μαμάδες να πειραματιστούν με τη μόδα. Η Ριάνα ντύθηκε με ένα φόρεμα από τον παριζιάνικο οίκο μόδας Alaïa, βάση του οποίου είναι ένα διαφανές ζιβάγκο συνδυασμένο με δερμάτινο σουτιέν και φούστα με κοψίματα στους μηρούς. Η τραγουδίστρια συνδύασε αριστοτεχνικά διάφορες τάσεις: διαφάνεια, καφέ χρώμα, δέρμα και cut-outs.

Η Ριάνα με το φόρεμα Alaïa / Mike Coppola via Getty Images

Βραδινός μινιμαλισμός με μια μοντέρνα πινελιά. Έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την εμφάνιση της Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία «Tár». Στα βραβεία Όσκαρ 2023, η Κέιτ φόρεσε ένα σατέν σύνολο Louis Vuitton που αποτελούνταν από ένα ρέον πουκάμισο και μια μακριά φούστα με ουρά. Η ηθοποιός φαινόταν πολύ όμορφη και αξιοπρεπής με αυτό το ντύσιμο.

Η Κέιτ Μπλάνσετ με το σύνολο Louis Vuitton / Mike Coppola via Getty Images

Το είδωλο του σύγχρονου κινηματογράφου με την αγαλματένια ομορφιά της, η Νικόλ Κίντμαν, συνεχίζει να μπορεί να υπερηφανεύεται για την άψογη σιλουέτα της, χάρη στην οποία σχεδόν κάθε ρούχο δείχνει τέλειο. Για το φετινό γκαλά των Όσκαρ, η Κίντμαν επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα Armani Privé με μια εξαιρετικά μοντέρνα φλοράλ πινελιά. Τριαντάφυλλα και άλλες φλοράλ λεπτομέρειες εμφανίστηκαν στις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας που ανακοίνωσαν τις τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023. Η ασύμμετρη φόρμα και το λαμπερό υλικό του φορέματος της ηθοποιού είναι ένας συνδυασμός νεωτερικότητας και κλασικού glamour style του Χόλιγουντ.

Η Νικόλ Κίντμαν με το φόρεμα Armani Privé / Kayla Oaddams via Getty Images

Στο φετινό σαμπανιζέ χαλί εμφανίστηκαν εκπληκτικά πολλά λευκά φορέματα, αλλά την προσοχή μας τράβηξε η εμφάνιση της Έμιλι Μπλαντ από τον οίκο μόδας Valentino. Το μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψό μακρύ φόρεμα με ανοιχτούς ώμους είναι μια μεγάλη τάση της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2023. Το απλό και πανέμορφο ντύσιμο της ηθοποιού συμπληρώθηκε από όμορφα αξεσουάρ – μια ασημένια τσάντα με πέτρες, μακριά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με διαμάντια. Από εμάς, είναι ναι!

Λευκές εμφανίσεις φόρεσαν επίσης: η Μισέλ Ουίλιαμς, η Ρούνι Μάρα, η Μίντι Κάλινγκ και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μισέλ Γιο, αποδεικνύοντας ότι ένα μακρύ φόρεμα σε αυτό το χρώμα δεν προορίζεται μόνο για γάμο.

Η Έμιλι Μπλαντ με το φόρεμα Valentino / Arturo Holmes via Getty Images

Η Lady Gaga προκαλεί ενθουσιασμό κάθε φορά που εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, κατά την 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Η σταρ, υποψήφια για το αγαλματίδιο για το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick», εντυπωσίασε με ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνεια, το οποίο παρουσίασε στην πασαρέλα του οίκου μόδας Versace η Gigi Hadid μόλις πριν από λίγες ημέρες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το look της Lady Gaga θυμίζει το gothic chic στυλ που λανσάρει η Donatella Versace και η ίδια είναι μια εξαιρετική πρέσβειρα του brand.

Η Lady Gaga με το φόρεμα Versace / Mike Coppola via Getty Images

Η Κέρι Κόντον, υποψήφια για το Β’ Γυναικείο Ρόλο στην ταινία «Inisherin Spirits», εμφανίστηκε στο γκαλά των Όσκαρ 2023 με μια αιθέρια δημιουργία Versace. Το κίτρινο φόρεμα στράπλες με το εφαρμοστό κορσέ και τη μακριά ουρά ξεχώριζε από τις λευκές και μαύρες εμφανίσεις και το χρώμα εναρμονιζόταν υπέροχα με τη ντελικάτη ομορφιά της ηθοποιού. Το μινιμαλιστικό μακιγιάζ και το φυσικό χτένισμα έκαναν την Κέρι να δείχνει εξαιρετικά φρέσκια και θηλυκή.

Η Κέρι Κόντον με το φόρεμα Versace / Mike Coppola via Getty Images

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Arturo Holmes via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News