ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Καμπάνια του MODIVO απευθείας από το Χόλιγουντ– δες τη συλλογή υπογεγραμμένη από την Eva Longoria

1 min.
Σε αυτό το άρθρο:

Είμαστε υπερήφανοι για τη νέα συνεργασία μας και συλλογή των υποδημάτων που δημιουργήθηκε μαζί με την Eva Longoria. Η συλλογή που υπογράφτηκε με το επίθετο της σταρ είναι διαθέσιμη μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η συλλογή της Eva Longoria είναι μια στυλάτη πρόταση για τις γυναίκες, που εκτιμούν την ποιότητα και την άνεση. Στη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2020 βρίσκονται τόσο τα διαχρονικά μοντέλα από γόβες, παντόφλες και κλειστά παπούτσια, όσο και τα μοντέρνα αθλητικά. Η συλλογή αυτή είναι διατηρημένη σε χαρακτηριστικά για την Eva Longoria υποτονικά χρώματα, όπου κυριαρχεί το μπεζ, το λευκό, το μαύρο και το χρυσό. Για την Eva πάνω απ’ όλα μετράει η ισορροπία μεταξύ της ποιότητας και της άνεσης, γι’ αυτό για τη δημιουργία της συλλογής παπουτσιών έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλότερης ποιότητας υλικά.

MSS

Τα προϊόντα υπογεγραμμένα από τη σταρ είναι εμπνευσμένα από το προσωπικό της στυλ, το οποίο ισορροπεί τέλεια την εκλέπτυνση και το κλασικό στυλ. Η Eva Longoria όχι μόνο είναι ηθοποιός, αλλά και παραγωγός, σκηνοθέτρια και ακτιβίστρια. Η υπογεγραμμένη από αυτήν συλλογή είναι προορισμένη για εξίσου δυναμικές γυναίκες, που αναζητούν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, και εκτιμούν τη σημασία της ποιότητας και της άνεσης.

132

«Η έμπνευση μου είναι οι δυνατές, τολμηρές γυναίκες, που γνωρίζουν τι είναι πραγματικά σημαντικό. Η φιλοδοξία μου είναι να εμπνέω τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύπτουν την αυτοπεποίθηση τους, γι ‘αυτό σχεδίασα τη συλλογή έτσι ώστε να είναι κομψή και πολυλειτουργική, να τις συνοδεύει στην επαγγελματική και την ιδιωτική τους ζωή», λέει η ίδια η Eva Longoria.

Στην ανοιξιάτικη συλλογή της μάρκας Eva Longoria θα είναι διαθέσιμα πάνω από 130 μοντέλα παπουτσιών, από τα οποία πάνω από 60 είναι ήδη διαθέσιμα online. Τα επόμενα θα παρουσιάζονται διαδοχικά στο MODIVO.gr.

133

Η πρεμιέρα της συλλογής συνοδεύεται από την καμπάνια της μάρκας, της οποίας η Eva Longoria είναι φυσικά η κύρια πρέσβειρα. Τις φωτογραφίες και το βίντεο που αντανακλούν το χαρακτήρα και το στυλ της μάρκας πραγματοποιήθηκαν στην πατρίδα της ηθοποιού, στο Λος Άντζελες.

Σας ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία της συλλογής και της καμπάνιας.

photo @turczynska_⁠ ⁠styling @charroxstylist⁠ ⁠hair @kenpaves⁠ ⁠makeup @beautybyelan⁠ ⁠haircolor @saintasylum⁠ ⁠production @ilmatic_x

τάσεις και συμβουλές
Insta News