Αναζήτηση...

Χρυσές Σφαίρες 2024 – οι πιο όμορφες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

2 min.

Τη νύχτα της 7ης προς 8η Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες η 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Οι υποψήφιες σταρ, ανάμεσά τους η Dua Lipa, η Margot Robbie και η Rosamund Pike, εντυπωσίασαν όπως πάντα με τις υπέροχες δημιουργίες τους. Δες τις καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί που αντικατοπτρίζουν τις τάσεις για το 2024.

Οι Χρυσές Σφαίρες είναι μια όμορφη εκδήλωση που μας επιτρέπει να βυθιστούμε στην τέχνη του κινηματογράφου, να δούμε τους μεγαλύτερους σταρ και τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί που πάντα προκαλούν μεγάλα συναισθήματα.

Η Dua Lipa, υποψήφια στην κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι» για την ταινία «Barbie», σίγουρα ξεχώρισε με τη δημιουργία της στη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα σχέδιο του οίκου μόδας Schiaparelli. Όλα δείχνουν ότι το βικτοριανό στυλ επιστρέφει όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και στο κόκκινο χαλί. Το μαύρο φόρεμα σε σχήμα κλεψύδρας ήταν διακοσμημένο με χρυσά στοιχεία που σχημάτιζαν το σχήμα ενός σκελετού. Το κολιέ της, το οποίο προέρχεται από την αρχειακή συλλογή της μάρκας Tiffany and Co. από το 1962, τράβηξε επίσης την προσοχή των κριτικών μόδας.

Χρυσές Σφαίρες 2024 εμφανίσεις Dua Lipa
Photo by Jon Kopaloff/WireImage/Getty Images

Η Christina Ricci, υποψήφια για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Yellowjackets», έλαμψε με μια δημιουργία του οίκου μόδας Fendi. Το μπεζ φόρεμα με δαντέλα, το οποίο απεικονίζει την εξαιρετικά καυτή τάση sheer trend, ανέδειξε υπέροχα την αλαβάστρινη επιδερμίδα της ηθοποιού. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες στιλέτο και τσάντα clutch που δημιούργησαν μια όμορφη αντίθεση, καθώς και με νύχια βαμμένα σε μαύρο χρώμα, τα οποία θα είναι εξαιρετικά μοντέρνα φέτος. Το ασημί, η λάμψη και τα διάφανα ρούχα είναι μερικές από τις πιο δυνατές τάσεις για την άνοιξη, οπότε αξίζει να πάρεις έμπνευση από το στυλ των σταρ όταν θα ανανεώνεις την ντουλάπα σου για την ερχόμενη σεζόν. Από εμάς είναι ναι!

Χρυσές Σφαίρες 2024 εμφανίσεις Christina Ricci
Photo by Amy Sussman/Getty Images

Η ταινία «Barbie» προτάθηκε φέτος για περισσότερες Χρυσές Σφαίρες από κάθε άλλη ταινία στο παρελθόν. Λόγω αυτής της διάκρισης, η Margot Robbie έμοιαζε με πραγματική Barbie στην 81η τελετή απονομής των βραβείων! Λόγω αυτής της διάκρισης, η Margot Robbie έμοιαζε με πραγματική Barbie στην 81η τελετή απονομής των βραβείων! Η πρωταγωνίστρια της ταινίας (η οποία έχει αποκτήσει μέχρι και τη δική της τάση – barbiecore) επέλεξε μια αστραφτερή ροζ δημιουργία από τον Armani. Το φόρεμα ήταν εμπνευσμένο από αυτό που φορούσε η «Superstar Barbie» το 1977. Το διακριτικό μακιγιάζ, το φυσικό χτένισμα και τα sauté νύχια έκαναν την ηθοποιό να δείχνει εξαιρετικά φρέσκια και θηλυκή.

Χρυσές Σφαίρες 2024 εμφανίσεις Margot Robbie
Photo by Lionel Hahn/Getty Images

Διάβασε επίσης: Επιλέχθηκε το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone! Το Ινστιτούτο παρουσιάζει το χρώμα Peach Fuzz>>>

Ο συνδυασμός λευκού και μαύρου κυριαρχεί αυτή τη σεζόν όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και στο κόκκινο χαλί. Μια άλλη σταρ της ταινίας «Barbie» αποφάσισε να αποδείξει ότι το παντελόνι είναι επίσης κατάλληλο ρούχο για το κόκκινο χαλί. Η Ariana Greenblatt επέλεξε μια ασπρόμαυρη εμφάνιση του γαλλικού οίκου μόδας Saint Laurent. Συνδύασε ένα κλασικό λευκό πουκάμισο με ένα ψηλόμεσο βελούδινο παντελόνι με μπατζάκια μέχρι το πάτωμα. Το σύνολο της συμπληρώθηκε με πολλά κοσμήματα: ασημένια δαχτυλίδια σχεδόν σε κάθε δάχτυλο και ένα κολιέ Chopard.

Χρυσές Σφαίρες 2024 εμφανίσεις Ariana Greenblatt
Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

Το ντύσιμο της Rosamund Pike, υποψήφιας για το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου στην ταινία «Saltburn», είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα στις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Η Pike επέλεξε ένα μαύρο, φουσκωτό φόρεμα του Dior με λουλούδια από δαντέλα, τα οποία θα είναι πολύ της μόδας την ερχόμενη άνοιξη. Ωστόσο, ήταν το αντισυμβατικό βέλο που τράβηξε την προσοχή. Η ηθοποιός, η οποία τραυματίστηκε στο πρόσωπο μετά από ένα πρόσφατο ατύχημα στο σκι, χρειαζόταν κάτι για να καλύψει τις μελανιές. Και παρόλο που όλα είχαν επουλωθεί μέχρι την τελετή, το αξεσουάρ άρεσε τόσο πολύ στη Rosamund που αποφάσισε να το φορέσει. Κατά τη γνώμη μας, ήταν μια πολύ καλή επιλογή, γιατί έδειχνε εκθαμβωτική!

Χρυσές Σφαίρες 2024 εμφανίσεις Rosamund Pike
Photo by Steve Granitz/FilmMagic

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Χρυσές τσάντες, ασημένια ψηλοτάκουνα, σκουλαρίκια με πέτρες – δες τι λαμπερά αξεσουάρ έχουν οι trendsetters στις ντουλάπες τους

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Lionel Hahn/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News