ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ντύσου σαν τοπ μόντελ – εμπνεύσου από το στυλ της Miranda Kerr

3 min.

Η γοητεία της κοπέλας από τη διπλανή πόρτα, η χάρη, το σικ και κομψότητα κάνουν τη Miranda Kerr να μπορεί να θεωρηθεί ως σύγχρονη εικόνα του στυλ.

Ξεκίνησε τη σταυροδρόμια του μοντέλο στη Γαλλία. Ωστόσο, η καριέρα της άρχισε να εξελίσσεται σημαντικά όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Εκεί άρχισε να συνεργάζεται με τις τοπ πολυτελείς μάρκες, και έγινε και το πρώτο στην ιστορία Αυστραλιανό Άγγελο της Victoria’s Secret. Ίδρυσε τη δική της σειρά φυσικών καλλυντικών Kora Organics, ζει στο ηλιόλουστο Malibu και απολαμβάνει την οικογενειακή της ζωή.

MSS

Η Miranda είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα, αλλά μας εντυπωσιάζει όχι μόνο στις πασαρέλες. Οι αστικές της εμφανίσεις αποτελούν έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες από όλο τον κόσμο. Πού βρίσκεται το μυστικό της;

Το κλειδί για την επιτυχία είναι τα άνετα σύνολα – φαινομενικά εύκολα για να αντιγραφτούν, αλλά είναι πάντα προσεκτικά μελετημένα. Τα κλασικά ρούχα και τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ είναι οι δείκτες του στυλ της Miranda. Τα τέλεια σετ που υπογραμμίζουν τη φιγούρα, φανταστική ποιότητα υφασμάτων, πρωτότυπες τσάντες και παπούτσια και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου αποτελούν τη βάση της γκαρνταρόμπας της.

Στην ντουλάπα του μοντέλου βρίσκονται casual σακάκια, κομψά τοπ, πουκάμισα με σχέδια, δερμάτινα μπουφάν, loafers και τα διαχρονικά παλτά. Η Miranda μας αποδεικνύει, ότι οι πιο απλές λύσεις και οι πιο απλοί συνδυασμοί δεν χρειάζεται να είναι βαρετοί. Ως πολυάσχολη μητέρα, επιλέγει συχνά τα άνετα παπούτσια lords ή τα loafers. Τα αρπακτικά παπούτσια μπαλέτου λεοπάρ είναι ένα συχνό πρόσθετο των κλασικών της σετ. Μαύρο «mom jeans», απλό T-shirt ή κομψό πουκάμισο και η εμφάνιση είναι έτοιμη! Η Miranda έχει μια φανταστική αίσθηση του στυλ. Ξέρει να συνδυάζει τα «μη ταιριαστά» σχέδια και χρώματα, τα οποία στην έκδοση της αποτελούν ένα συνεκτικό σύνολο.

Για το κόκκινο χαλί και για τις σημαντικές περιστάσεις επιλέγει τις κλασικές, αλλά εντυπωσιακές εμφανίσεις που υπογραμμίζουν τα γυναικεία σχήματα. Είναι οικονομική όσον αφορά την επιλογή των αξεσουάρ, και τις εμφανίσεις της τις ολοκληρώνει μόνο με μια τσάντα φάκελος ή με διακριτικό κολιέ.

Η Miranda παραδέχεται, ότι αγαπά να κάνει πάρτι στο σπίτι της και να υποδέχεται τους καλεσμένους. Παρακολουθεί την κάθε λεπτομέρεια, διακοσμεί όμορφα το τραπέζι, επιλέγει τα κατάλληλα επιτραπέζια σκεύη και διακοσμεί το σπίτι. Για το πάρτι των Χριστουγέννων επέλεξε ένα μικρό κόκκινο φόρεμα, που έφτανε μέχρι το γόνατο. Αυτή είναι μια κλασική δεκεμβριανή εμφάνιση! Αρκεί να φορέσεις και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και το εφέ WOW είναι εγγυημένο! Τα Χριστούγεννα, οι κόκκινες ή οι λευκές εμφανίσεις είναι τέλειες, και κάνουν την ατμόσφαιρα να είναι ακόμα πιο μαγική!

 

Φόρεμα Red Valentino

Φόρεμα Guess

Φόρεμα Silvian Heach

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας συμβάλουν να θέλουμε να μείνουμε στο γλυκό μας σπίτι ή σε ζεστές και άνετες καφετέριες. Η Miranda αγαπά τα πουλόβερ από μαλλί και από το κασμίρ. Αυτή τη σεζόν αξίζει να στοιχηματίσεις στα φαρδιά, χοντρά πουλόβερ με πλεξούδες, τα πουλόβερ με ανοιχτή πλάτη σε σχήμα V και τα κοντά διάτρητα cardigan.

Cardigan Twinset

Cardigan Tory Burch

Ζιβάγκο Tommy Hilfiger

 

Στην ντουλάπα της Miranda υπάρχουν υψηλης ποιότητας κλασικά ρούχα και αξεσουάρ, διατηρημένα σε υποτονικά χρώματα (μπεζ, λευκό, μαύρο, σκούρο μπλε). Όλα αυτά δημιουργούν μια ντουλάπα κάψουλα, η οποία αποτελεί συνδυασμό αβίαστης κομψότητας και της αστικής χαλαρότητας και άνεσης. Το μοντέλο συνδυάζει έξυπνα τα ρούχα από τους σχεδιαστές με αυτά από των δημοφιλών καταστημάτων αλυσίδων και οι στυλίστες της μόδας την αποκαλούν: εικόνα της τελειότητας του στυλιζαρίσματος.

Το μικρό μαύρο φόρεμα αποτελεί τη βάση της γυναικείας ντουλάπας. Συνήθως φτάνει ένα τέτοιο φόρεμα, χάρη στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις πολλές εμφανίσεις. Έχει προωθηθεί από την Coco Chanel στη δεκαετία του ’20, και από τότε δύσκολα να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό. Αυτό είναι ένα κλασικό ρούχο, που ταιριάζει στην κάθε γυναίκα – φτάνει μόνο να διαλέξεις το σωστό μοντέλο. Το pencil μοντέλο υπογραμμίζει όμορφα τη σιλουέτα και είναι πολύ καλό για τη δουλειά. Με αυτό θα αισθάνεσαι πολύ επαγγελματίας. Η παραλλαγή με κοντά μανίκια είναι ευγενική και ταπεινή, και το μοντέλο με λεπτούς ιμάντες είναι μια τέλεια επιλογή για ένα ρομαντικό ραντεβού ή για πάρτι. Το μακρύ μαύρο φόρεμα ασ’ το για τις σημαντικές περιστάσεις, όπου θέλεις να λάμψεις με την κομψότητα. Ολοκληρώνοντας την ντουλάπα σου, αξίζει να θυμάσαι τον βασικό κανόνα: η πιο σημαντική είναι η ποιότητα. Αντί να αγοράσεις μερικά μαύρα φορέματα (τα οποία θα σου κρατήσουν το πολύ για 2 σεζόν), καλύτερα να επενδύσεις σε ένα μοντέλο υψηλής ποιότητας. Φρόντισε να δώσεις προσοχή στη σύνθεση, στο σχέδιο και στην εκτέλεση.

Φόρεμα Guess

Φόρεμα Pepe Jeans

Φόρεμα Guess

Η κομψή γυναίκα κοιμάται με κομψή πιτζάμα! Η Miranda διάλεξε ένα κλασικό μοντέλο που αποτελείται από δύο κομμάτια: από μακρύ παντελόνι και πουκάμισο με κουμπιά, με γιακά με ένα στυλάτο, λευκό, αντικρουόμενο φινίρισμα. Αυτό το σετ μπορείς να το φοράς όχι μόνο στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και καθημερινά. Οι πιτζάμες από σατέν που μοιάζουν με πουκάμισο είναι μια καυτή τάση. Μπορείς να τις βάζεις κάτω από το σακάκι σου ή να τις φοράς αντί για τα κοστούμια. Τα καλύτερα εδώ είναι τα μεταξωτά μοντέλα. Αυτό το πολύτιμο ύφασμα είναι εξαιρετικά ομαλό και τρυφερό.

Επιπλέον, διαθέτει φανταστικές θερμορρυθμιστικές ιδιότητες. Χάρη στη χαρακτηριστική δομή των ινών, όταν κάνει κρύο, το ύφασμα αυτό θερμαίνει το σώμα, και όταν ξεκινάει να κάνει ζέστη, απομακρύνει την υγρασία και εμποδίζει την εφίδρωση. Και απορροφά την υγρασία, και τη διώχνει. Επιπλέον, το φως όμορφα διαθλά πάνω του, γεγονός που το κάνει να φαίνεται πολύ πολυτελές.

Πιτζάμα Ralph Lauren

Πιτζάμα Twinset

Κύρια φωτογραφία: Photo by Jacopo Raule/GC Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News