Αναζήτηση...

Χρυσές Σφαίρες 2023 – οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

2 min.

Μετά από δύο χρόνια εικονικών βραβείων, οι Χρυσές Σφαίρες 2023 επιστρέφουν! Η 80ή τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες. Οι υποψήφιες σταρ, όπως η Τζένα Ορτέγκα, η Ριάνα, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Μάργκοτ Ρόμπι, εντυπωσίασαν όπως πάντα με τις υπέροχες εμφανίσεις τους. Δες τα λαμπερά look από το κόκκινο χαλί που είναι σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας του 2023.

Οι Χρυσές Σφαίρες είναι μια όμορφη εκδήλωση που μας επιτρέπει να βυθιστούμε στην τέχνη του κινηματογράφου, να δούμε τους μεγαλύτερους σταρ και τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί που πάντα προκαλούν μεγάλα συναισθήματα.

Αν και η επιτυχημένη σειρά του Netflix «Wednesday» δεν κέρδισε το βραβείο καλύτερης κωμικής σειράς, η πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα αναμφίβολα ξεχώρισε με το φόρεμα της στη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Η νεαρής γενιάς ηθοποιός επέλεξε ένα καραμελένιο σχέδιο του οίκου μόδας Gucci. Το πλισέ φόρεμα με τα φαρδιά μανίκια, το βαθύ ντεκολτέ και τα εξαιρετικά μοντέρνα κοψίματα δίχασε τους κριτικούς μόδας, αλλά κατά τη γνώμη μας ταιριάζει απόλυτα στις τάσεις για το 2023.

Φωτογραφία: Kevork Djansezian/NBC via Getty Images

Βελούδο, μακριά γάντια, κορσέδες και κολιέ με διαμάντια – όλα δείχνουν ότι το βικτωριανό στυλ έχει επιστρέψει όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και στο κόκκινο χαλί. Υποψήφια για το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού η Ριάνα, εμφανίστηκε στο γκαλά των Χρυσών Σφαιρών με μια custom made εμφάνιση από τον οίκο μόδας Schiaparelli και χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο καλοντυμένες σταρ της βραδιάς. Η τραγουδίστρια συνδύασε ένα κορσέ φόρεμα με ένα κομψό βελούδινο παλτό σε στυλ του παλιού Χόλιγουντ που έκανε μια όμορφη αντίθεση με το φόρεμα με σούρες. Μακριά βελούδινα γάντια, μια τσάντα διακοσμημένη με πέτρες και κοσμήματα Cartier ολοκλήρωσαν την πρωτότυπη εμφάνιση της. Από εμάς είναι ναι!

Φωτογραφία: Christopher Polk/NBC via Getty Images

Η πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie» (από την οποία δημιουργήθηκε η νέα τάση – barbiecore) Μάργκοτ Ρόμπι, επέλεξε για άλλη μια φορά μια εμφάνιση του οίκου μόδας Chanel για το γκαλά των Χρυσών Σφαιρών. Το ελαφρώς διάφανο ροζ φόρεμα με κρύσταλλα και φούντες από φτερά, τούλι και δαντέλα, απαιτούσε περισσότερες από 750 ώρες προσεκτικής δουλειάς από τους τεχνίτες του Chanel. Το λεπτό μακιγιάζ και το φυσικό χτένισμα έκαναν την ηθοποιό να δείχνει εξαιρετικά φρέσκια και θηλυκή.

Φωτογραφία: Jon Kopaloff/Getty Images

Το ασήμι είναι παντού – και στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών. Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν ήταν ντυμένη με ένα διάφανο, μακρύ φόρεμα σύμφωνα με την τάση sheer trend, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ασημένια στοιχεία. Με το φόρεμα Oscar De La Renta, η ηθοποιός έδειχνε εντυπωσιακή όπως πάντα! Το ασήμι, η λάμψη και τα διάφανα ρούχα είναι από τις πιο δυνατές τάσεις φέτος, οπότε αξίζει να πάρεις έμπνευση από τις σταρ για να ολοκληρώσεις την ντουλάπα σου για την επόμενη σεζόν!

Φωτογραφία: Kevin Mazur/Getty Images

Η νικήτρια του βραβείου για την καλύτερη ηθοποιό σε κωμωδία ή μιούζικαλΜισέλ Γιο – εντυπωσίασε με ένα μάξι φόρεμα με πούλιες που ταιριάζει απόλυτα με την μόδα των ετών 2000 – 2010 που επιστρέφει στις τάσεις. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα strapless peplum φόρεμα πλήρως καλυμμένο με ασημί και μπλε σκούρες πούλιες. Η αστραφτερή εμφάνιση είναι ένα πρότζεκτ Haute Couture από τον οίκο μόδας Armani.

Φωτογραφία: Kevork Djansezian/NBC via Getty Images

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Matt Winkelmeyer via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News