ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Φούξια – ένα χρώμα που ηλεκτρίζει. Με τι να το συνδυάσεις και πώς να το φορέσεις;

Το έντονο, κορεσμένο ροζ μέτριας έντασης, που συχνά διακοσμεί τους αραβικούς εσωτερικούς χώρους, είναι το φούξια. Αυτό το χρώμα φοριέται πιο συχνά το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα δεν είναι η μόνη εποχή του χρόνου που αξίζει να το ενσωματώσεις στα καθημερινά σου σύνολα. Τονίζει υπέροχα τη ζεστή επιδερμίδα και… αναζωογονεί. Με τι να συνδυάσεις το φούξια χρώμα και πώς να το φορέσεις; Δες παρακάτω.

Το φούξια χρώμα είναι ένα υπέροχο χρώμα για total look, αλλά και ως έντονο στοιχείο που σπάει τα υποτονικά σύνολα. Δες πώς το φορούν οι trendsetters!

SS 24

Το φούξια είναι ένα χρώμα που αποτελεί συνδυασμό του μπλε και του κόκκινου. Το όνομά του προέρχεται από την έντονη ανθοφορία ενός λουλουδιού που καλλιεργείται σε περιοχές της Νότιας Αμερικής. Αν και αυτό το χρώμα είναι εδώ και καιρό στη μόδα και χρησιμοποιείται στους εσωτερικούς χώρους, τώρα είναι πιο επιθυμητό από ποτέ. Γιατί; Το φούξια έγινε εξαιρετικά δημοφιλές όταν εμφανίστηκε στις πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών, με τον οίκο μόδας Valentino να του αφιερώνει μια ολόκληρη συλλογή. Η τάση αυτή υιοθετήθηκε γρήγορα από τους κατασκευαστές ρούχων που ακολούθησαν τις κορυφαίες μάρκες και έτσι τα κοστούμια, τα φορέματα και οι ροζ τσάντες και παπούτσια στην απόχρωση Valentino Pink έγιναν must have της σεζόν.

Το φούξια είναι το χρώμα που επιλέγουν συνήθως οι ξανθιές, οι καστανομάλλες και οι μελαχρινές με ζεστή επιδερμίδα που τείνει προς το κίτρινο και τους τόνους της ελιάς. Αυτό το χρώμα τονίζει επίσης τέλεια το καλοκαιρινό μαύρισμα, ταυτόχρονα δεν ταιριάζει και πολύ με το χλωμό, ροζ δέρμα, τα μειονεκτήματα του οποίου μπορούν να τονιστούν. Ωστόσο, οι γυναίκες με δροσερή επιδερμίδα και καλή γνώση της μόδας συχνά επιλέγουν επίσης το φούξια στο ντύσιμό τους, αλλά μάλλον όχι ως κυρίαρχες πινελιές. Σε αυτή την έκδοση δείχνουν εξίσου όμορφα με τους εκπροσώπους της ζεστής επιδερμίδας με τα φούξια total looks.

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει: Επιλέχθηκε το χρώμα της χρονιάς 2023 από το Ινστιτούτο Pantone! Δες ρούχα και αξεσουάρ στην απόχρωση Viva Magenta >>>

Αντί για θεωρίες, αξίζει να αναλύσουμε τις εμφανίσεις με φούξια χρώμα που μπορούμε να δούμε κάθε χρόνο στους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας, απευθείας από τις κορυφαίες trendsetters. Τους αρέσει να φορούν φούξια σύνολα (ή αυτά που είναι σπασμένα με αυτή την απόχρωση) τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου, αλλά όχι μόνο. Αυτά τα κορίτσια γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι ένα μόνο φούξια κομμάτι της ντουλάπας μπορεί να σπάσει αποτελεσματικά μια υποτονική φθινοπωρινή ή χειμερινή εμφάνιση.

Ποιο χρώμα ταιριάζει με το φούξια; Επίλεξε το κόκκινο!

Αν αναρωτιέσαι τι χρώμα ταιριάζει με το φούξια, σου έχουμε μια τολμηρή αλλά δοκιμασμένη πρόταση. Το φούξια πάει με το… κόκκινο! Ωστόσο, η απαραίτητη προϋπόθεση εδώ είναι μια ζεστή επιδερμίδα, επειδή ο συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων θα τονίσει πολύ τις ατέλειες του δέρματος που είναι επιρρεπές σε κοκκίνισμα.

Φούξια&Mοβ – ένας συνδυασμός σε σκανδιναβικό στυλ

Τα φούξια κομμάτια της ντουλάπας φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με το μοβ. Αν θέλεις να δημιουργήσεις outfits που να αντικατοπτρίζουν την τάση dopamine dressing, ρίξε μια ματιά στις εμφανίσεις των κοριτσιών από τη Σκανδιναβία. Όπως κανείς άλλος, ξέρουν πώς να συνδυάζουν έντονα χρώματα και να φωτίζουν τις συννεφιασμένες ημέρες με τα σύνολά τους. Σέταρε μια ροζ φούστα με ένα μοβ μπλουζάκι και γόβες στιλέτο σε παρόμοια απόχρωση και θα δημιουργήσεις ένα look σαν αυτά που μπορείς να δεις στους δρόμους της Κοπεγχάγης. Μη φοβάσαι να το συμπληρώσεις με χρυσά αξεσουάρ που θα τονίσουν τον χαρακτήρα την εμφάνισής σου.

Ροζ σακάκι – με τι να το συνδυάσεις;

Αν προτιμάς πιο υποτονικές εμφανίσεις με το φούξια χρώμα, επίλεξε ένα έντονο στοιχείο, όπως ένα ροζ σακάκι, και συνδύασε το με μαύρα κομμάτια της ντουλάπας. Πώς να κάνεις το έντονο φούξια χρώμα να συνδυάζεται όμορφα με το μαύρο (και στη δερμάτινη έκδοση) και να μην δείχνει ταυτόχρονα απλό; Δώσε προσοχή στο στυλ των ρούχων που βάζεις. Οι trendsetters επιλέγουν oversized ρούχα και αξεσουάρ σε ροκ στυλ για να σπάσουν τις κομψές εμφανίσεις, χάρη στα οποία φαίνεται υπέροχα.

Outfit με φούξια σακάκι - ροζ συνδυασμένο με μαύρο
Φωτογραφία: Edward Berthelot/Getty Images

Total look: φούξια κοστούμι

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το φούξια χρώμα δείχνει υπέροχο όχι μόνο ως ένα από τα στοιχεία ενός συνόλου, αλλά και σε total look έκδοση. Τα φούξια γυναικεία κοστούμια είναι ιδανικά όχι μόνο για τη δουλειά και all-day looks, αλλά και ως εμφάνιση για οικογενειακές γιορτές, γάμο ή βάφτιση.

Δες επίσης:Φορέματα για γάμο 2023 – ντύσου σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν! >>>

Oversized σακάκι, παντελόνι και μπλούζα με βολάν σε φούξια χρώμα
Φωτογραφία: Edward Berthelot/Getty Images

Αναρωτιέσαι αν ένα φούξια φόρεμα είναι καλή ιδέα; Και φυσικά είναι! Κι’ όμως εδώ, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Ένα φούξια φόρεμα θα δείχνει στυλάτο μόνο αν επιλέξεις το σωστό σχέδιο και θα το ταιριάξεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Φούξια φόρεμα για γάμο

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και ψάχνεις για ένα μοντέρνο φόρεμα; Μια φούξια δημιουργία είναι μια τέλεια επιλογή! Επίλεξε ένα slip dress με τιράντες ή ένα μακρύ φόρεμα σε ίσια γραμμή. Δεν χρειάζεσαι πολλά αξεσουάρ – απλά συνδύασε το με μια ροζ τσάντα, χρυσά κοσμήματα και διακριτικά πέδιλα για μια υπέροχη εμφάνιση για γάμο.

Φούξια φόρεμα σε all-day look

Το φόρεμα σε φούξια χρώμα είναι επίσης κατάλληλο για casual καθημερινά outfits. Το φούξια φόρεμα χάνει λίγο από τον «candy princess» χαρακτήρα του όταν το συνδυάσεις με αθλητικά με πλατφόρμα. Πρόσεξε και το χτένισμά σου – αρκεί να μην είναι υπερβολικό ή υπερβολικά στυλιζαρισμένο.

Φούξια maxi φόρεμα – πώς να το φορέσεις;

Ένα μακρύ, δύσκαμπτο φούξια φόρεμα θα δείχνει υπέροχο με… αξεσουάρ παραλίας! Μια ψάθινη τσάντα, άνετες παντόφλες στο ίδιο χρώμα και μια ζώνη σε αντίθετο χρώμα θα τονίσουν τη φρεσκάδα και τη θηλυκότητα του φούξια φορέματος. Είναι το τέλειο look για ένα βραδινό ραντεβού με τις φίλες σου.

Ασύμμετρο φούξια μάξι φόρεμα σε συνδυασμό με παντόφλες Birkenstock
Φωτογραφία: Edward Berthelot/Getty Images

Σίγουρα γνωρίζεις το ρητό «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» και αυτό μπορεί να σε έχει κάνει να αναρωτιέσαι ποια αξεσουάρ ταιριάζουν με ρούχα σε φούξια χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση έχεις τέσσερις επιλογές:

  • συνδυασμός φούξια με χρυσό
  • συνδυασμός φούξια με αξεσουάρ σε άλλα έντονα χρώματα, όπως πορτοκαλί, κόκκινο ή μοβ
  • συνδυασμός φούξια με αντικρουόμενα μαύρα αξεσουάρ
  • συνδυασμός φούξια με λευκά αξεσουάρ

Όλες αυτές οι παραλλαγές είναι δοκιμασμένες και αποτελεσματικές και χρησιμοποιούνται από τις κορυφαίες trendsetters στα look τους. Εμπνεύσου λοιπόν από την αίσθηση του στυλ τους.

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Colour trends: ανακάλυψε τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2023

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Christian Vierig / via Getty Images

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News