ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Τι να φορέσεις σε έναν γάμο αντί για κοστούμι;

3 min.

Χάνεις την καλή σου διάθεση και μόνο με τη σκέψη να φορέσεις κοστούμι; Δεν είσαι ο μόνος! Παρακάτω θα σου δείξω με τι μπορείς να το αντικαταστήσεις. Το παντελόνι chino σε συνδυασμό με ένα λινό πουκάμισο με όρθιο γιακά είναι μόνο μία από τις πέντε προτάσεις που έχω ετοιμάσει για σένα. Μάθε τι να φορέσεις σε έναν γάμο αντί για κοστούμι χωρίς να χάσεις το κομψό ύφος της εμφάνισής σου!

Το κοστούμι δεν είναι το μόνο ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε μια γαμήλια τελετή. Και παρόλο που το wedding dress code έχει ορισμένες απαιτήσεις, θα σου δώσω μερικές συμβουλές για το πώς μπορείς να τις ανταποκριθείς.

MSS

Ψάχνεις για μια εναλλακτική λύση στο κλασικό ανδρικό κοστούμι; Ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα σακάκι είναι ό,τι πρέπει!

Καρό σακάκι – είναι κατάλληλο για γάμο;

Αυτή τη σεζόν το καρό μοτίβο είναι και πάλι στη μόδα. Αν θέλεις να δείχνεις κομψός και μοντέρναος ταυτόχρονα, επίλεξε ένα καρό σακάκι. Συνδύασε το με ένα λευκό πουκάμισο ή μια μπλούζα polo και ένα γκρι παντελόνι chino. Για όσους αρέσει να προσθέσουν ενδιαφέρουσες πινελιές με πρωτότυπα αξεσουάρ, προτείνω ένα παπιγιόν με σχέδια και ένα ασορτί μαντήλι τσέπης. Αν ο γάμος θα γίνει το φθινόπωρο ή το χειμώνα, επίλεξε ένα κοτλέ ή μάλλινο σακάκι, το οποίο ταιριάζει τέλεια με ένα μαύρο ζιβάγκο.

Ιδέα για outfit για γάμο:

Outfit για γάμο με γκρι καρό σακάκι

Δεν σου αρέσει και πολύ το outfit από την παραπάνω εικόνα; Μην ανησυχείς, ο καθένας έχει το δικό του γούστο! Αν προτιμάς την απλότητα και τον μινιμαλισμό, τότε σίγουρα θα σου αρέσει η δεύτερη πρότασή μου. Ως βάση του outfit για γάμο φόρεσε ένα υποτονικό, γκρι σακάκι. Σέταρε το με ένα γκρι ή μπεζ παντελόνι chino και ένα λευκό πουκάμισο για μια απλή και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση.

Outfit με σκούρο γκρι σακάκι και ανοιχτό γκρι παντελόνι
Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Η συμβουλή του στυλίστα

Όταν πρόκειται να πας σε γάμο, απόφυγε τα κοντομάνικα πουκάμισα. Αυτά είναι κατάλληλα για το καλοκαίρι, όχι για μια επίσημη περίσταση.

Γκρι σακάκι για γάμο

Δεν σου άρεσε ούτε το δεύτερο look; Πάμε παρακάτω! Το επόμενο ντύσιμο είναι παραδοσιακό και ταυτόχρονα πρωτότυπο. Τι να φορέσεις σε έναν γάμο αντί για κοστούμι; Ένα γκρι καρό σακάκι και ένα καφέ παντελόνι είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος συνδυασμός. Για μια κομψή εμφάνιση, ολοκλήρωσε το outfit σου με λευκό πουκάμισο, γραβάτα και επίσημα παπούτσια. Αν προτιμάς μια πιο casual εμφάνιση, επίλεξε δερμάτινα αθλητικά παπούτσια – αλλά φρόντισε να είναι απλά, χωρίς διακοσμητικά στοιχεία ή γράμματα.

Outfit με ένα γκρι σακάκι που σπάει το μαύρο total look

Μπορείς επίσης να σπάσεις το μαύρο total look με ένα γκρι σακάκι.

Outfit για γάμο χωρίς σακάκι

Μπορείς να πας σε έναν γάμο χωρίς σακάκι; Βεβαίως! Όταν πηγαίνεις σε ένα γαμήλιο πάρτι, φόρεσε ένα παντελόνι κοστουμιού και άφησε το πάνω μέρος του κοστουμιού στην ντουλάπα σου. Φόρεσε ένα εξαιρετικά μοντέρνο πουκάμισο με όρθιο γιακά και πρόσθεσε μια όμορφη πινελιά με ένα μαντήλι.

Ιδέα για outfit για γάμο:

Outfit με μαύρο γιλέκο, λευκό πουκάμισο, μαντήλι και μαύρο παντελόνι

Αν η εμφάνιση με το παντελόνι κοστούμι δεν είναι του γούστου σου, δοκίμασε να πειραματιστείς με ένα σακάκι. Οι άνδρες όλο και πιο συχνά επιλέγουν για γάμο outfits σε σπορ στυλ, τα οποία είναι εξαιρετικά άνετα και σπάνε το κομψό dress code. Δεν μιλάμε φυσικά για φόρμες ή βερμούδες. Πώς μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις μια casual εμφάνιση για έναν γάμο; Συνδύασε το σακάκι με υφασμάτινο παντελόνι στην ίδια απόχρωση, όπως ένα κομψό παντελόνι jogger ή κλασικό παντελόνι chino, ένα απλό λευκό T-shirt, slip-on sneakers, και ένα υπέροχο casual look είναι έτοιμο!

Outfit για γάμο σε στυλ smart casual

Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Δες επίσης: Μοντέρνα ανδρικά παπούτσια 2023: top trends για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι >>>

Δεν σου αρέσουν και πολύ τα κοστούμια; Τότε επίλεξε ένα smart casual look, το οποίο είναι ιδανικό π.χ. για έναν υπαίθριο γάμο. Το λινό παντελόνι σε συνδυασμό με ένα μπεζ πουκάμισο δημιουργούν ένα chic και ταυτόχρονα casual outfit για γάμο. Θέλεις να δώσεις στο look σου μια πινελιά κομψότητας; Φόρεσε μαύρα μοκασίνια και μια δερμάτινη ζώνη.

Καλοκαιρινή εμφάνιση για γάμο σε μπεζ χρώμα με λινό παντελόνι

Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Πιστεύω ότι τώρα ξέρεις τι να φορέσεις σε έναν γάμο αντί για κοστούμι. Ανάμειξε διάφορα στυλ και παίξε με τη μόδα, και σίγουρα θα δημιουργήσεις ένα μοναδικό και υπέροχο outfit!

Διάβασε επίσης: Spring/summer 2023: ανδρικές τάσεις της μόδας στις πασαρέλες>>>

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News