ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Παιδικά φούτερ – μοντέρνα και πρακτικά μοντέλα από το MODIVO

2 min.

Είναι χρήσιμα σε κάθε εποχή του χρόνου και αξίζει πάντα να έχεις τουλάχιστον ένα στη διάθεσή σου σε περίπτωση τυχόν ψύχρας. Το φούτερ είναι ένα εξαιρετικά άνετο ρούχο και τα μικρά παιδιά το φορούν πολύ πρόθυμα. Οι παραλλαγές με φερμουάρ ή με τσέπη καγκουρό και ζεστή κουκούλα είναι must-have στην παιδική ντουλάπα. Δες τις πιο μοντέρνες προτάσεις που είναι διαθέσιμες στο MODIVO.GR.

Καθώς τακτοποιείς την ντουλάπα του παιδιού σου, ρίξε μια ματιά στις συλλογές με στυλάτα και χρήσιμα παιδικά φούτερ.

MSS

Όταν το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, φρόντισε να πάρεις μαζί σου στην παραλία ή στη λίμνη ένα παιδικό φούτερ. Ένα μοντέλο από ελαφρύ βαμβάκι που φοριέται πάνω από το κεφάλι θα είναι η τέλεια ολοκλήρωση ενός συνόλου με σορτς ή παντελόνι jogger. Τα παιδικά φούτερ για κορίτσια σε παστέλ αποχρώσεις είναι εξίσου στυλάτα. Ποια συγκεκριμένα χρώματα είναι της μόδας αυτή τη σεζόν; Το ανοιχτό ροζ, το μπλε, το μοβ και το κίτρινο. Το ροζ φούτερ με τσέπη καγκουρό με το λογότυπο της adidas συνδυάζεται όμορφα με κλασικό τζιν ή ροζ παντελόνι. Συμπλήρωσε αυτό το look με ένα μοντέρνο και πρακτικό καπέλο jockey και άνετα slip-on sneakers, όπως αυτά της εμβληματικής μάρκας Vans.

Κορίτσι με ροζ φούτερ adidas

Αγόρι και κορίτσι ντυμένοι με ρούχα με μοβ στοιχεία και με πάνινα παπούτσια Vans

Αυτή τη σεζόν, τα σετ φόρμες είναι επίσης πολύ της μόδας. Ο συνδυασμός ασορτί φούτερ με παντελόνι φόρμας είναι απαραίτητος στην παιδική γκαρνταρόμπα. Τα κορίτσια θα χαρούν να τα φορέσουν για οποιαδήποτε δραστηριότητα, όπως ποδηλασία ή rollers. Αθλητικά σετ για παιδιά θα βρεις στο MODIVO στην προσφορά πολλών brands όπως Vans, adidas και Puma.

Κορίτσι με καπέλο που κάνει rollers με αθλητικό σετ φόρμας Vans

Όταν ψάχνεις για ένα πρακτικό φούτερ για τον γιο σου που θα του αρέσει να το φοράει, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα μοντέλα που φοριούνται πάνω από το κεφάλι. Τα πιο μοντέρνα είναι αυτά σε γήινα χρώματα, όπως το μπεζ ή το χακί, καθώς και σε κορεσμένα χρώματα. Ποια άλλα μοντέλα παιδικών φούτερ αξίζει να έχει; Τα αγόρια απλά λατρεύουν τα skate hoodies και σίγουρα θα τα βάζουν όταν θα βγαίνουν με τους φίλους τους για skateboard ή να παίξουν ποδόσφαιρο. Στα τέλη του καλοκαιριού, αξίζει να επιλέξεις μια παραλλαγή με φερμουάρ, που φοριέται γρήγορα, και ανάλογα με τη θερμοκρασία ένα τέτοιο παιδικό φούτερ μπορεί να φορεθεί ανοιχτό με σηκωμένα μανίκια ή κουμπωμένο μέχρι το λαιμό.

Αυτή τη σεζόν, το σχέδιο tie-dye είναι ένα εξαιρετικά μοντέρνο μοτίβο, το οποίο κυριαρχούσε τη δεκαετία του ’60 και ήταν ένα print που αγαπούσαν οι χίπις. Ένα φούτερ με πολύχρωμες και ακανόνιστες ζωγραφιές σίγουρα θα αρέσει σε πολλά παιδιά.

Αγόρι και κορίτσι ποζάρουν με ρακέτες μπάντμιντον

Η ντουλάπα του παιδιού σου είναι ήδη γεμάτη με φούτερ και ψάχνεις για κάτι πιο πρωτότυπο; Μια εξαιρετική επιλογή για κορίτσια και αγόρια είναι το τζιν μπουφάν. Αυτό το ρούχο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και δείχνει υπέροχο με ένα t-shirt, φόρεμα ή με ένα παιδικό φούτερ από κάτω. Μια εξίσου στυλάτη επιλογή είναι το μπουφάν bomber, το οποίο με το στυλ του αναφέρεται στη μόδα της δεκαετίας του ’90. Συνδύασε το με άνετο παντελόνι jogger και ένα τσαντάκι μέσης.

Αγόρι με τζιν μπουφάν και παντελόνι

Ένα κορίτσι που κάνει πατίνι ντυμένη με τζιν μπουφάν, φούστα και αθλητικά παπούτσια New Balance

Παιδιά που χαμογελούν και ποζάρουν παρουσιάζοντας μοντέρνα νεανικά outfits

Ένα παιδικό πουκάμισο είναι επίσης μια πολύ καλή και πρακτική λύση. Επίλεξε ένα μοντέλο που θα αρέσει στο παιδί σου, π.χ. τζιν ή με καρό μοτίβο. Μπορεί να το φορέσει κουμπωμένο ή να το ρίξει πάνω από το αγαπημένο του μπλουζάκι και να σηκώσει τα μανίκια, ανάλογα με τον καιρό και τις προτιμήσεις του.

Κορίτσι με καρό πουκάμισο και ροζ παντελόνι

>>>Δες επίσης: Πώς να ντύσεις το παιδί σου για έναν γάμο; Δες ιδέες για outfits για κορίτσια και αγόρια από το MODIVO

τάσεις και συμβουλές
Insta News