ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Καμπάνια MODIVO Celebrate Yourself – γιατί η αγάπη ξεκινά από τον εαυτό σου!

2 min.

Η αγάπη για τον εαυτό σου είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου – και όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Το MODIVO ξεκινάει την καμπάνια Celebrate Yourself και μας ενθαρρύνει να δούμε την αγάπη σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, και όχι μόνο μέσα από τις σχέσεις με τους συντρόφους. Το να φροντίζεις την ανάπτυξη, να αποδέχεσαι τις ατέλειες ή να γιορτάζεις τη μοναδικότητά σου είναι πράγματα που πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής. Οι ήρωες της καμπάνιας μας, τους οποίους τους αγαπήσαμε για τη μοναδικότητά τους – η Ολίβια, η Ιουλία, η Μαγδαληνή, ο Παύλος και ο Ιωάννης – μας πείθουν ότι αξίζει να φροντίζουμε το self-love – την αγάπη για τον εαυτό μας.

Στάσου και αναρωτήσου: αγαπάς τον εαυτό σου; Ακόμη και τώρα, που η αυτο-αγάπη συζητείται όλο και περισσότερο, μερικές φορές ξεχνάμε τις ανάγκες μας και κάνουμε κάτι σύμφωνα με τις προσδοκίες των άλλων, και όχι των δικών μας. Στην καμπάνια Celebrate Yourself, το MODIVO ενθαρρύνει να εστιάσουμε στην προσωπική μας ευτυχία και άνεση, στην αποδοχή, και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είμαστε αυτό που πραγματικά είμαστε.

MSS

Αυτό κάνουν η Ολίβια, η Ιουλία, η Μαγδαληνή, ο Παύλος και ο Ιωάννης, που έχουν το δικό τους στυλ και δεν φοβούνται να το δείξουν. Πολύχρωμα σύνολα, πρωτότυπα αξεσουάρ και η εξαιρετική ενέργεια με την οποία περπατούν στη ζωή μπορούν να γίνουν έμπνευση για να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι προς την αυτοαποδοχή, γιατί η ομορφιά έχει πολλές διαστάσεις και πρόσωπα!

Τι σημαίνει το self-love και πώς να αρχίσεις να αποδέχεσαι τον εαυτό σου; Ρωτήσαμε μία από τις ηρωίδες μας – την Ιουλία – γι’ αυτό. Στο πλαίσιο του φωτογραφικού πρότζεκτ «ΣΧΕΔΙΑ» απεικονίζει ανθρώπους με λεύκη, την οποία έχει αγαπήσει στον εαυτό της, και παρουσιάζει διαφορετικά πρόσωπα ομορφιάς. Η Ιουλία, σε μια σύντομη συνέντευξη, μας μίλησε για την πορεία της προς την αυτοαποδοχή.

Ομάδα συνέντευξης: Για ποιους λόγους αγαπάς τον εαυτό σου;

Ιουλία: Αυτή είναι μια δυνατή λέξη, αλλά ας δοκιμάσουμε! Αγαπώ τον εαυτό μου που είμαι περίεργη για τον κόσμο. Επειδή έχω ένα σώμα που μου επιτρέπει να ικανοποιώ αυτή την περιέργεια: να ταξιδεύω, να σκαρφαλώνω σε βουνά, να αθλούμαι. Έχω πόδια που με μεταφέρουν εκεί που θέλω να πάω, μια κοιλιά που μου επιτρέπει να τρώω τόσα πολλά νόστιμα πράγματα! Έχω χέρια και μάτια που μου επιτρέπουν να δουλεύω με την κάμερα και χάρη στην ακοή έχω γνωρίσει τόση υπέροχη μουσική.

Ομάδα συνέντευξης: Ποια στιγμή θεωρείς κρίσιμη στη διαδικασία αποδοχής του εαυτού σου;

Ιουλία: Μου είναι δύσκολο να αναφέρω μια συγκεκριμένη στιγμή, αλλά εμένα με έχουν επηρεάσει θετικά τα social media, και συγκεκριμένα το Instagram. Ξέρω, ότι μπορεί να ακούγεται σαν παράδοξο, επειδή σε πολλούς το Instagram έχει κάνει μεγάλο κακό και έχει προκαλέσει κόμπλεξ, αλλά κάποια στιγμή φρόντισα να προσέξω ποιους ακολουθώ εκεί και άφησα μόνο λογαριασμούς που έχουν κάποια αξία και δεν έχουν κακό αντίκτυπο στον εαυτό μου.

Ομάδα συνέντευξης: Υπάρχει κάτι που θεωρούσες ως μειονέκτημα και τώρα το βλέπεις ως πλεονέκτημα;

Ιουλία: Ποτέ δεν θεώρησα τη λεύκη μου ως μειονέκτημα, αλλά υπήρξαν στιγμές που δεν είχα συμφιλιωθεί πλήρως με αυτήν. Ειδικά στο τέλος του δημοτικού και στις αρχές του γυμνασίου – αν τότε κάποιος μου έδινε ένα μαγικό φάρμακο που θα εξαφάνιζε τη λεύκη μου, θα το έπαιρνα ευχαρίστως. Σήμερα όμως, όχι πια! Δεν θέλω να εξαφανιστεί. Οι κηλίδες έχουν γίνει αναπόσπαστο στοιχείο της εμφάνισής μου. Κάποιοι έχουν φακίδες, ξανθά, σκούρα ή κόκκινα μαλλιά και εγώ έχω κηλίδες ως χαρακτηριστικό. Σήμερα νομίζω ότι μπορώ να πω ότι αυτό είναι το πλεονέκτημά μου, διότι οι κουκίδες με κάνουν να ξεχωρίζω.

Ομάδα συνέντευξης: Πώς θα περιέγραφες με λίγα λόγια την ουσία της αυτο-αγάπης/self-love;

Ιουλία: Η αποδοχή του εαυτού σου είναι να αποδέχεσαι την εμφάνισή σου, και ότι κάθε σώμα είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχουν καλύτερα και κατώτερα σώματα. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε λεύκη ή όχι, αν έχουμε μεγάλο ή μικρό στήθος, ίσια ή στραβά πόδια, συν 10 ή μείον 10 κιλά, αρκεί να μην επηρεάζει αρνητικά την υγεία μας, όλα είναι μια χαρά. Είναι να φέρεσαι στον εαυτό σου με τον τρόπο που θα φερόσουν στην καλύτερη σου φίλη.

Ομάδα συνέντευξης: Ιουλία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συνέντευξη!

τάσεις και συμβουλές
Insta News