ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Δώρα για γυναίκες – βρες το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο

4 min.

Δώρα για γυναίκες – βρες το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο

Έχει απομείνει σχετικά λίγος χρόνος μέχρι τα Χριστούγεννα, και η εφεύρεση δώρων για τους αγαπημένους μας συμβαίνει να είναι προβληματική. Μερικές φορές οι βόλτες ανάμεσα στα ράφια των καταστημάτων είναι πολύ χρονοβόροι. Φέτος, πιθανότατα θα αλλάξουμε το ετήσιο ψάξιμο στα καταστήματα σε μια βόλτα online – και εδώ έχουμε ένα πολύ καλό νέο για όλους τους ακούραστους ερευνητές. Έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με προτάσεις για δώρα για γυναίκες. Παρακάτω θα βρεις τις επιλογές μας, που σίγουρα θα φέρουν το χαμόγελο στο πρόσωπο της κάθε λάτρισσας της μόδας. Φέτος, έκπληξε τους δικούς σου με τα στυλάτα δώρα από το MODIVO. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο MODIVO.gr.

Η εφεύρεση του τέλειου δώρου για μια απαιτητική θαυμάστρια του κλασικού στυλ και μινιμαλιστικού design μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο αρχικά νόμιζες. Απλές φόρμες, τέλεια ποιότητα υφασμάτων και πρωτότυπες λεπτομέρειες. Έχουμε συνδυάσει όλα αυτά τα στοιχεία και ετοιμάσαμε την «τέλεια λίστα» με δώρα για γυναίκες. Εάν ψάχνεις για δώρο για μινιμαλίστρια, καλώς όρισες στο άρθρο μας. Δες τις παρακάτω προτάσεις.

MSS

Διαλέγοντας δώρο για μια μινιαλίστρια, αξίζει να δώσεις προσοχή στα υποτονικά χρώματα και τους μονόχρωμους συνδυασμούς. Κατά προτίμηση να αποφεύγεις τα ετερόκλητα μοτίβα και έντονα χρώματα. Μια φανταστική επιλογή θα είναι ένα κλασικό μάλλινο πουλόβερ ή μια δερμάτινη τσάντα – κατά προτίμηση το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι μονόχρωμο, χωρίς περιττά πρόσθετα στοιχεία (αλυσίδες, κουμπάκια, απλικέ), ή ένα σακάκι – σε ανδρικό στυλ, φαρδύ στους ώμους. Αν σκεφτόσουν για κοσμήματα – αξίζει να διαλέξεις τα πιο μικρά, διακριτικά ρολόγια ή μινιμαλιστικά κολιέ με ένα μικρό μενταγιόν. Πολύ επιτυχημένο δώρο θα αποδειχθεί επίσης ένα ζεστό πόντσο για τα ψυχρά βράδια δίπλα στο τζάκι ή τα δερμάτινα γάντια – δηλαδή το χειμωνιάτικο must-have.

312313

Λευκό Πουκάμισο Calvin Klein                                                  Παντελόνες Tommy Hilfiger

314315

Chelsea Boots Furla                                                                           Τσάντα Karl Lagerfeld

316317

Πουλόβερ ecru Luisa Spagnoli                                          Τζιν σε ευθεία γραμμή Pepe Jeans

318319

Δερμάτινη Ζώνη LIU JO                                                                Δερμάτινα Γάντια LIU JO

320321

Μαύρο Μπλέιζερ LaMarque                                                   Μπεζ Πόντσο Max Mara Leisure

322323

Τσαντάκι καλλυντικών Polo Ralph Laure                                              Πορτοφόλι Calvin Klein

324325

Ζιβάγκο Max Mara                                                                                    Ζακέτα Guess

Το ψάξιμο ενός δώρου για όσες αγαπούν τις ασυνήθιστες εμφανίσεις, τα μπιχλιμπίδια και τα έντονα χρώματα μπορεί να αποδειχθεί μια μεγάλη πρόκληση. Παρόλο που υπάρχουν πολλές επιλογές, η εύρεση δώρου για μια μαξιμαλίστρια μπορεί να είναι και τόσο εύκολο. Σ’ εγγυόμαστε, ότι οι προτάσεις μας θα ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές λάτρισσες του πρωτότυπου στυλ.

Οι μαξιμαλίστριες ακολουθούν στη μόδα έναν κανόνα – όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο! Διάλεξε τα πουλόβερ με σχέδια, λαμπερά αξεσουάρ και μεγάλα κοσμήματα! Αν θέλεις να πάρεις ένα ρολόι – τότε κατά προτίμηση να επιλέξεις ένα μεγαλύτερο, με λαμπερά στοιχεία. Ή μήπως μια δερμάτινη τσάντα; Ναι, αλλά από δέρμα φιδιού με χρυσή αλυσίδα! Οι μαξιμαλίστριες αγαπούν την «υπερβολή» στη μόδα. Τα animal prints είναι πάντα μια επιτυχημένη επιλογή. Και στο τέλος σου έχω ένα hit της σεζόν – καπέλο bucket λουστρίνι.

326

327328

Σακάκι Silvian Heach                                                                 Μπουφάν Silvian Heach

329330

Bucket hat Karl Lagerfeld                                                                                 Πορτοφόλι LIU JO

331332

Παλτό Persona by Marina                                                            Φόρεμα Calvin Klein

333334

Τσάντα Versace Jeans Couture                                           Καουμπόικα Μποτάκια Red Valentino

335336

Ζιβάγκο Versace Jeans Couture                                             Πουπουλένιο Μπουφάν Calvin Klein

337338

Γυαλιά Ηλίου Michael Kors                                                                          Ρολόι Guess

Εφόσον εξακολουθούμε να πρέπει να διατηρούμε την κοινωνική απόσταση, ποιος δεν θα χαιρόταν για ένα δώρο, που θα μπορούσε να το απολαμβάνει στο σπίτι; Φόρμα σε παστέλ χρώματα, άνετο πουλόβερ από κασμίρι, ή μήπως πολύχρωμη πιτζάμα;

Οι προτάσεις για γυναίκες που αγαπούν την άνεση είναι πραγματικά πολλές. Αφού ίσως όλοι θέλουν να έχουν μια άνετη, βαμβακερή φόρμα, ιδανική για δουλειά στο σπίτι. Είναι επίσης ένα τέλειο ένδυμα για τα ταμπελή Σαββατοκύριακα με βιβλίο. Ανάμεσα στις προτάσεις μας βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα χρυσό ρολόι διατηρημένο σε σπορ στυλ, ένα πρακτικό τσαντάκι μέσης και (το αγαπημένο μας!) μπουφάν bomber Lacoste. Και φυσικά οι παντόφλες σπιτιού – δεν υπάρχουν πιο άνετες παντόφλες από αυτές της μάρκας Emu Australia.

339

340341

Μπλούζα Polo Ralph Lauren                                                     Μπλούζα Calvin Klein

342

Ρολόι Casio                                                                                           Beanie hat Calvin Klein

 

346

Τσαντάκι μέσης Calvin Klein                                                DESIGUAL Τσαντάκι μέσης

348349

Πουπουλένιο Μπουφάν Marc O’Polo                                                 Μπουφάν bomber Lacoste

350351

Ρόμπα DKNY                                                                 Πιτζάμα DKNY

353

Παντόφλες Σπιτιού Emu Australia                                         Παντόφλες Σπιτιού Emu Australia

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο MODIVO.gr.

τάσεις και συμβουλές
Insta News