ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Φορέματα για τα Χριστούγεννα 2023 – δες τα πιο μοντέρνα μοντέλα που διατίθενται στο MODIVO

Η λίστα με τα δώρα είναι έτοιμη, το μενού με τα χριστουγεννιάτικα φαγητά έχει οριστεί, τα στολίδια έχουν ετοιμαστεί, οπότε ήρθε η ώρα να σκεφτείς… το χριστουγεννιάτικο outfit σου! Αναρωτιέσαι τι να φορέσεις για να δείχνεις κομψή και ταυτόχρονα να νιώθεις άνετα; Η απάντηση είναι απλή: με ένα φόρεμα! Στο παρακάτω άρθρο θα βρεις τα πιο μοντέρνα φορέματα για την εορταστική περίοδο που θα σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστή.

Ποιο φόρεμα για τα Χριστούγεννα θα είναι η καλύτερη επιλογή; Κόκκινο, μαύρο ή μήπως γυαλιστερό; Δες την επισκόπηση των μοντέρνων outfit που μπορείς να βρεις στο MODIVO και διάλεξε το ιδανικό φόρεμα για σένα.

SS 24

Μάλλον κανένα χρώμα δεν συνδέεται περισσότερο με τα Χριστούγεννα όσο το κόκκινο και το μπορντό. Ψάχνοντας για το τέλειο φόρεμα για την εορταστική περίοδο, είναι αδύνατο να αγνοήσεις μοντέλα σε αυτό το συγκεκριμένο χρώμα. Στις τάσεις βρίσκονται κυρίως τα κόκκινα φορέματα με φουσκωτά μανίκια και σούρα, καθώς και τα φουσκωτά φορέματα με ρομαντικό βολάν. Ένα εφαρμοστό midi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη ή έναν εντυπωσιακό φιόγκο στο λαιμό είναι επίσης μια πολύ κομψή επιλογή.  Ποια αξεσουάρ ταιριάζουν με ένα κόκκινο φόρεμα; Αυτό το φλογερό χρώμα είναι το τέλειο φόντο για χρυσά αξεσουάρ – κοσμήματα, τσάντα και ακόμη και οι γόβες σε αυτή την απόχρωση θα είναι η τέλεια ολοκλήρωση του συνόλου για τις γιορτές.

φορέματα για τα Χριστούγεννα - κόκκινο
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Τα Χριστούγεννα, τα παστέλ και νέον φορέματα παραμένουν στην ντουλάπα, και βγάζουμε εκείνα σε πιο υποτονικά χρώματα, όπως το μαύρο φόρεμα. Αυτή τη σεζόν τα πιο δημοφιλή είναι τα φορέματα που μοιάζουν με σακάκι σε μήκος mini, τα οποία ταιριάζουν τέλεια με ψηλές μπότες. Για τις λάτρισσες των τάσεων, ένα μινιμαλιστικό φόρεμα με μαξιλαράκια στους ώμους, σύμφωνα με την τάση quiet luxury, είναι μια φανταστική επιλογή. Μια άλλη πρόταση για ένα μοντέρνο ντύσιμο για τα Χριστούγεννα είναι λίγο πιο τολμηρή. Στις φετινές εβδομάδες μόδας είδαμε τα διαφανή φορέματα τόσο σε casual όσο και σε κομψές εκδόσεις στις συλλογές του οίκου μόδας Chanel και του Dior. Για να αποφύγεις έναν υπερβολικό αποτέλεσμα, επίλεξε ένα φόρεμα μήκους midi με διαφανή στοιχεία – το τούλι, η δαντέλα ή το σιφόν θα είναι ό, τι πρέπει.

φορέματα για τα Χριστούγεννα - μικρό μαύρο φόρεμα
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Για την εορταστική εμφάνιση σου μπορείς να επιλέξεις και ένα σύνολο σε στυλ glamour, ενώ το χρυσό, το ασημί, και άλλες μεταλλιζέ λεπτομέρειες είναι ένα από τα must της σεζόν. Προωθούνται από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Dolce & Gabbana, Burberry και Prada. Αν σου αρέσει να λάμπεις, ένα pencil φόρεμα με παγιέτες με λαιμόκοψη V θα γίνει το αγαπημένο σου. Για όσες επιθυμούν μια λίγο πιο διακριτική εμφάνιση, προτείνουμε ένα φουσκωτό φόρεμα με μεταλλιζέ λάμψη. Αρκεί να προσθέσεις χρυσά σκουλαρίκια και το εορταστικό ντύσιμό σου είναι έτοιμο. Και μην ξεχνάς, ότι εδώ και αρκετές σεζόν φοράμε καθημερινά τις παγιέτες! Χωρίς δεύτερη σκέψη μπορείς να συνδυάσεις ένα τέτοιο φόρεμα με ένα oversized σακάκι και μπότες για ένα όμορφο outfit για τη δουλειά ή συναντήσεις με φίλους.

φορέματα για τα Χριστούγεννα - μεταλλιζέ φόρεμα
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Τα πλεκτά φορέματα είναι μία από τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-24, οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα outfits. Είναι εξαιρετικά άνετα, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια, και ταυτόχρονα πολύ chic. Προτίμησε αυτά σε μπεζ, μπορντό, κυπαρισσί ή γκρι χρώμα. Θα ταιριάξουν όμορφα με λεπτές γόβες στιλέτο με φιόγκο, καθώς και με μποτάκια με λεπτό τακούνι ή μπότες με σούρες.

κομψό πλεκτό φόρεμα για τα Χριστούγεννα
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot / via Getty Images

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News