Αναζήτηση...

Φλοράλ φόρεμα – για γάμο, για all-day look και για δουλειά. Δες πώς μπορείς να το φορέσεις!

2 min.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι συνδέονται με ελαφρότητα και πολλά χρώματα. Γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι τα ρομαντικά φλοράλ φορέματα σε διάφορα μήκη και στυλ κυριαρχούν στις πασαρέλες και στους δρόμους αυτή την περίοδο. Επιπλέον, μπορείς να φορέσεις αυτό το κομμάτι σε γάμο, για μια καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη ή ακόμα και στο γραφείο!

Τα φλοράλ φορέματα δείχνουν καλύτερα σε ρομαντική έκδοση, ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

Όταν ψάχνεις για το τέλειο outfit για γάμο, δώσε προσοχή στα μακριά φλοράλ φορέματα. Τα μοντέλα από ύφασμα σιφόν θα φαίνονται ελαφριά και εξαιρετικά κομψά, ειδικά αν συμπληρώσεις το look σου με χρυσά αξεσουάρ: γόβες στιλέτο και ασυνήθιστα σκουλαρίκια. Αναρωτιέσαι σε τι σχέδιο να διαλέξεις το φλοράλ φόρεμα για γάμο; Οι ασύμμετρες παραλλαγές: το πιο κοντό μπροστινό μέρος και το πιο μακρύ πίσω μέρος εγγυώνται ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εξίσου ενδιαφέροντα είναι τα φορέματα με αποσπώμενη ουρά, χάρη στα οποία θα αποκτήσεις μια εμφάνιση 2 σε 1!

Γυναικα με φλοράλ μάξι φόρεμα, κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια και χρυσά πέδιλα με λεπτό τακούνι

Μια εξίσου μοντέρνα επιλογή για γάμο είναι ένα κοντό φλοράλ φόρεμα. Επίλεξε ένα μοντέλο σε παστέλ αποχρώσεις για μια φρέσκια και διακριτική εμφάνιση. Ρίξε ένα μπεζ oversized σακάκι στους ώμους σου – αυτό θα δώσει στο ντύσιμό σου έναν μοντέρνο χαρακτήρα. Για επίσημες δεξιώσεις, προτίμησε ένα print με μεγάλα λουλούδια, τα οποία δείχνουν πιο chic από ένα μικρό λιβάδι ιδανικό για casual outfits. Η εξαίρεση εδώ είναι ένας γάμος σε στυλ boho, τότε το μοτίβο των μίνι λουλουδιών θα είναι ό, τι πρέπει!

>>>Δες επίσης: Φορέματα για γάμο 2023 – ντύσου σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν!

Γυναίκα με πορτοκαλί φλοράλ μίνι φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και μπεζ σακάκι στους ώμους, μπεζ τσάντα και χρυσά πέδιλα με λεπτό τακούνι στα πόδια
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Το flower print εμφανίζεται στις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας κάθε σεζόν και, όπως και οι ρίγες, είναι ένα από τα διαχρονικά μοτίβα. Γι’ αυτό όταν συμπληρώνεις την capsule γκαρνταρόμπα σου για την άνοιξη και το καλοκαίρι, σκέψου να συμπεριλάβεις και ένα φλοράλ μίντι φόρεμα. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αγαπηθεί από τα it-girls, ενώ το μήκος μέχρι τη μέση της γάμπας αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για τη δουλειά όσο και για τις καθημερινές βόλτες στην αστική ζούγκλα.

Τι να φορέσεις με το φλοράλ μίντι φόρεμα; Για ένα casual look, συνδύασε το με λευκά sneakers, ένα σακάκι σε παστέλ χρώμα και μια άνετη τσάντα χειρός.

Γυναίκα με φλοράλ μίντι φόρεμα σε μπλε χρώμα και κίτρινα λουλούδια, λευκά sneakers, χρυσά κοσμήματα, κίτρινο σακάκι στους ώμους και μαύρα γυαλιά ηλίου
Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, συμπλήρωσε το φλοράλ φόρεμά σου με σανδάλια και μια ψάθινη τσάντα.

Γυναίκα με καφέ φλοράλ φόρεμα με μπεζ ζώνη στη μέση, ψάθινη τσάντα και χρυσά σανδάλια
Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Ένα μάξι φόρεμα με λεπτές τιράντες και φλοράλ μοτίβο είναι ένα από τα καλοκαιρινά must-have στις ντουλάπες των fashion influencers. Μπορείς να φορέσεις αυτό το αέρινο φλοράλ φόρεμα για πολλές περιστάσεις. Εξερευνώντας τα παραθαλάσσια μέρη συνδύασε το με άνετα σανδάλια με λουράκια σε αρχαιοελληνικό στυλ και μια λινή τσάντα tote bag. Ενώ πηγαίνοντας σε εστιατόριο, επίλεξε σανδάλια με πλατφόρμα από γιούτα και μια μίνι τσάντα σε ζουμερό χρώμα.

Γυναίκα με μπλε μάξι φλοράλ φόρεμα και μίνι τσάντα σε κίτρινο χρώμα
Photo by Christian Vierig/Getty Images

Ποιο φλοράλ φόρεμα θα διάλεγαν οι Παριζιάνες; Οι Γαλλίδες λατρεύουν το ρομαντικά σχέδια των φλοράλ φορεμάτων: από εκείνα με βαθύ ντεκολτέ και φουσκωτά μανίκια μέχρι τα σιφόν μάξι φορέματα με ρετρό ζαμπό. Εκτός από τα κλασικά φωτεινά και έγχρωμα φορέματα με φλοράλ σεμιζιέ, τα μαύρα φλοράλ φορέματα βρίσκονται επίσης στις ντουλάπες τους. Το κομψό μαύρο θα είναι ιδανικό για πολλές περιστάσεις, για παράδειγμα για τη δουλειά ή για μια βραδινή έξοδο με φίλους. Επιπλέον, θα μπορείς να το φορέσεις σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Ελπίζουμε ότι τώρα ξέρεις σε ποιες περιστάσεις μπορείς να φορέσεις αυτό το κομμάτι της ντουλάπας. Μια μεγάλη ποικιλία από φλοράλ φορέματα και πολλά άλλα προϊόντα σε περιμένουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα MODIVO.

>>>Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει: Μοντέρνα φορέματα παραλίας 2023 – ανακάλυψε την προσφορά του MODIVO

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News