ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Το MODIVO S.A. / MODIVO.GR βοηθά την Ουκρανία: 50.000 €, ρούχα, παπούτσια και πολλά άλλα

1 min.

Ενόψει των πρόσφατων γεγονότων που σχετίζονται με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η εταιρεία MODIVO S.A. (MODIVO.GR), αποφάσισε να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για να βοηθήσει όλους εκείνους που αναζητούν τώρα ένα ασφαλές καταφύγιο. Δώρισε 50.000 ευρώ στην Πολωνική Ανθρωπιστική Δράση, καθώς και παπούτσια, ρούχα και ιατρικό υλικό. Επιπλέον, προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και θέσεις εργασίας σε Ουκρανούς πολίτες και εκπαιδεύει τους σημερινούς υπαλλήλους της εταιρείας σχετικά με την βοήθεια που μπορούν να λάβουν όσοι τη χρειάζονται περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Μπροστά στη δύσκολη κατάσταση της Ουκρανίας και των πολιτών της, η εταιρεία MODIVO S.A. / MODIVO.GR εκφράζει την αλληλεγγύη και την υποστήριξή της σε όσους κινδυνεύουν. Ήδη στις 25 Φεβρουαρίου, η εταιρεία παρείχε οικονομική υποστήριξη στην Πολωνική Ανθρωπιστική Οργάνωση – μια οργάνωση που βοηθά τα θύματα των ανθρωπιστικών κρίσεων. Οι πόροι που δωρίστηκαν περιελάμβαναν επίσης ιατρικά προϊόντα που έφτασαν στα ουκρανικά σύνορα με νηοπομπή το περασμένο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, δήλωσε υλική βοήθεια με τη μορφή ρούχων και παπουτσιών για το Κέντρο Βοήθειας Μεταναστών και Προσφύγων Caritas. Η εταιρεία υποστηρίζει επίσης την τοπική κυβέρνηση σε συνεχή βάση για την εξασφάλιση των πιο επειγόντων αναγκών των ανθρώπων που έρχονται από την Ουκρανία στη Ζιελόνα Γκόρα, όπου βρίσκεται η έδρα της, δίνοντας παπούτσια και ρούχα.

MSS

Η εταιρεία έλαβε μέτρα που απευθύνονται άμεσα στους Ουκρανούς πολίτες που απασχολούνται στη MODIVO S.A / MODIVO.GR. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας διαθέτουν τηλέφωνα από τα οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεάν κλήσεις στις οικογένειές τους που κατοικούν στην Ουκρανία. Τους παρασχέθηκε επίσης νομική και ψυχολογική υποστήριξη. Στους εργαζόμενους που αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ουκρανία δόθηκαν στρώματα, υπνόσακοι και φακοί. Διοργανώνονται επίσης εργαστήρια και διαδικτυακά σεμινάρια όπου οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν πώς να μιλήσουν στα παιδιά για τον πόλεμο, και οι ενήλικες μπορούν να μάθουν να αντιμετωπίζουν δύσκολα συναισθήματα. Οι εργαζόμενοι απέκτησαν πρόσβαση στον ουκρανόφωνο Τύπο.

Η MODIVO εργάζεται επίσης για τη δημιουργία ενός HUB πληροφόρησης για υπαλλήλους από την Ουκρανία και τους ενθαρρύνει να υποβάλουν αίτηση σε διαδικασίες πρόσληψης για εξειδικευμένες θέσεις, όπως: πληροφορική, προγραμματισμός και κενές θέσεις σε ομάδες γραφικών και στυλιστών. Σε συνεργασία με ένα δικηγορικό γραφείο, δημιουργήθηκε μια ειδική ιστοσελίδα, όπου μπορείτε να βρείτε ενημερωμένες, πρακτικές πληροφορίες για νομικές δυνατότητες και διαδικασίες.

#WeStandWithUkraine

τάσεις και συμβουλές
Insta News