ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Μοντέρνες τσάντες άνοιξη/καλοκαίρι 2024: 7 τάσεις από τις πασαρέλες

3 min.

Οι μοντέρνες τσάντες για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 εντυπωσιάζουν με την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων τους. Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές επικεντρώνονται σε δοκιμασμένα μοντέλα, όπως τσάντα baguette και δερμάτινη τσάντα χειρός, εμπλουτισμένα με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως αλυσίδες, φούντες και λαμπερές πινελιές. Καθένα από αυτά εμφανίστηκε σε τουλάχιστον μερικές πασαρέλες και είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα θα εμφανιστούν στους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας ως ένα όμορφο συμπλήρωμα στα outfit των κορυφαίων trendsetters. Ακολουθούν οι 7 πιο μοντέρνες τσάντες που έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες της σεζόν SS24.

Τζιν τσάντες baguette, αστραφτερά μοντέλα, XXL shopper bags – αυτές είναι μερικές μόνο από τις μοντέρνες τσάντες για το 2024.

MSS

Ο φιόγκος είναι αδιαμφισβήτητα το πιο μοντέρνο αξεσουάρ ανάμεσα στις τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2024, με σατέν, δερμάτινους και σχοίνινους φιόγκους να εμφανίζονται κυριολεκτικά παντού: στα μαλλιά, στα φορέματα, στα παπούτσια και, φυσικά, στις τσάντες. Ως εκ τούτου, η λίστα με τις μοντέρνες τσάντες για αυτή τη σεζόν ανοίγει με μοντέλα με φιόγκο. Στις πασαρέλες, η Acne παρουσιάζει μια ρομαντική τσάντα baguette με τσέπες και ροζ κορδέλες. Ενώ η Simone Rocha προσφέρει μια παραλλαγή σε μαύρο χρώμα με τσέπες διακοσμημένες με σατέν φιόγκους. Για εμάς, αυτή είναι η τάση νούμερο ένα!

[Μοντέρνες τσάντες άνοιξη/καλοκαίρι 2024]: με φιόγκο
Simone Rocha
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Οι μεγάλες τσάντες, οι οποίες ήταν ήδη στη μόδα πέρυσι, θα είναι επίσης μια must επιλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το αποδεικνύουν μάρκες όπως οι Max Mara, Ferragamo, Dior, Prada, Loewe και Coach. Οι μοντέρνες τσάντες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 περιλαμβάνουν, πάνω απ’ όλα, κομψές τσάντες clutch XXL, αλλά και ευρύχωρες τσάντες shopper και ψάθινες τσάντες σε στυλ Jane Birkin, τα οποία μπορούν να χωρέσουν τα πάντα! Είναι ιδανικές για τη δουλειά ή τα ταξίδια.

Δες επίσης >>> Κορυφαίες τάσεις άνοιξη/καλοκαίρι 2024: γυναικεία μόδα

[Μοντέρνες τσάντες άνοιξη/καλοκαίρι 2024]: τσάντες XXL
Max Mara
Photo by Pietro D’Aprano/Getty Images

Τα μεταλλιζέ χρώματα και η λάμψη έχουν κατακτήσει για τα καλά τις ανοιξιάτικες πασαρέλες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το metallic trend περιλαμβάνει και τα αξεσουάρ. Σημαντικό είναι ότι οι σχεδιαστές προτείνουν να τα συνδυάζουμε με τις καθημερινές εμφανίσεις. Οι πιο μοντέρνες γυναικείες τσάντες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 είναι οι πλούσια διακοσμημένες τσάντες με λαμπερές λεπτομέρειες (Dolce & Gabbana), οι αστραφτερές τσάντες baguette με ζιργκόν (Gucci) και οι τσάντες χιαστί με ασημένια κρόσσια (Stella McCartney).

[Μοντέρνες τσάντες άνοιξη/καλοκαίρι 2024]: με λάμψη
Stella McCartney
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Οι εύκαμπτες τσάντες από μαλακό ύφασμα με ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος είναι μια καυτή τάση από τις πασαρέλες. Αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται για το ίδιο το μοντέλο της τσάντας, αλλά για το πώς τη φοράμε. Σχεδιαστές όπως οι Prada, Ferragamo, Victoria Beckham και Tod’s πρωτοστατούν με τσάντες clutch, shopper bags και τσάντες χιαστί που μεταφέρονται στο χέρι, κάτω από το μπράτσο.

[Μοντέρνες τσάντες άνοιξη/καλοκαίρι 2024]: στο χέρι
Prada
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Οι τσάντες με αλυσίδα είναι μια άλλη τάση που είναι στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 θα μας εκπλήξουν με μια ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση. Οι σχεδιαστές έχουν αντικαταστήσει τα μεταλλικά κορδόνια με ογκώδεις αλυσίδες, επίσης από πλαστικό ή ξύλο. Οι βελούδινες τσάντες με αλυσίδες από τη συλλογή του Tom Ford και οι μαλακές τσάντες pouch bag από τον Givenchy είναι οι επιλογές μας για τις πιο μοντέρνες τσάντες του 2024.

[Μοντέρνες τσάντες άνοιξη/καλοκαίρι 2024]: με αλυσίδα
Givenchy
Photo by Peter White/Getty Images

Οι μοντέρνες γυναικείες τσάντες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 εκπλήσσουν με ενδιαφέροντα σχήματα και… χρώματα! Οι σχεδιαστές δεν ήταν ομόφωνοι όσον αφορά το χρώμα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στις πασαρέλες μια ολόκληρη παλέτα χρωμάτων. Ο ιταλικός οίκος μόδας Fendi προσφέρει πορτοκαλί τσάντες που θυμίζουν σορμπέ φρούτων. Ο Chanel προτίμησε μοντέλα στο χρώμα της χρονιάς 2024 του Ινστιτούτου Pantone – Peach Fuzz. Ενώ οι McQueen και Valentino παρουσιάζουν τσάντες στις αποχρώσεις του έντονου κόκκινου.

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Επιλέχθηκε το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone! Το Ινστιτούτο παρουσιάζει το χρώμα Peach Fuzz

[Μοντέρνες τσάντες άνοιξη/καλοκαίρι 2024]: έγχρωμες
Fendi
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Η λίστα με τις πιο μοντέρνες τσάντες για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 ολοκληρώνεται με παραλλαγές σε στρογγυλό σχήμα. Οι σχεδιαστές γνωρίζουν ότι οι στρογγυλές τσάντες είναι ο καλύτερος τρόπος για να δοθεί μια πρωτότυπη πινελιά σε ένα ντύσιμο. Η μάρκα Altuzarra παρουσίασε στην πασαρέλα στρογγυλές τσάντες ώμου από μαλακό δέρμα. Ο Louis Vuitton προτίμησε μια στρογγυλή τσάντα χιαστί με ένα γιγαντιαίο ασπρόμαυρο λογότυπο. Και στην πασαρέλα του Armani, είδαμε ένα στρογγυλό κουτί με ρετρό αισθητική.

[Μοντέρνες τσάντες άνοιξη/καλοκαίρι 2024]: στρογγυλές
Giorgio Armani
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Διάβασε επίσης >>> Κορυφαίες τάσεις της γυναικείας μόδας για το 2024 – τα πιο μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ!

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Pietro D’Aprano/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News