ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Μοντέρνα φορέματα παραλίας 2023 – ανακάλυψε την προσφορά του MODIVO

2 min.

Το φόρεμα παραλίας είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο βασικά καλοκαιρινά must-have. Αέρινα φορέματα σε στυλ boho, μοντέλα διακοσμημένα με πολύχρωμες χάντρες ή κρόσσια, με floral print και πολύχρωμα midi και maxi φορέματα… χωρίς αυτά καμιά εκδρομή στην παραλία δεν θα είχε νόημα! Ποια φορέματα θα κυριαρχήσουν την καλοκαιρινή σεζόν του 2023; Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα μοντέλα.

Τα φορέματα παραλίας είναι ελαφριά και σίγουρα θα πιάσουν λιγότερο χώρο στην τσάντα σου απ’ ό,τι τα τζιν παντελόνια ή τα σορτς – αλλά αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά τους. Τα καλοκαιρινά φορέματα θα δώσουν στην εμφάνισή σου μια κοριτσίστικη πινελιά!

MSS

Τα φορέματα με λεπτή δαντέλα και βολάν είναι από τις πιο δημοφιλείς παραλλαγές για το καλοκαίρι. Βγαίνουν σε διάφορες αποχρώσεις του λευκού. Τονίζουν όμορφα το μαύρισμα και δείχνουν τέλεια μαζί με ψάθινες τσάντες και καπέλα. Συμπληρώνοντας το look σου με ένα boho φόρεμα, αξίζει να διαλέξεις τα rope sandals και κάθε είδους καφέ αξεσουάρ.

Μοντέλο με λευκό διάτρητο καλοκαιρινό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη

Οι δημοφιλείς trendsetters επιλέγουν συχνά διαφανή φορέματα παραλίας – αυτά που αποκαλύπτουν το μαγιό. Μπορείς να φορέσεις αυτό το είδος εμφάνισης τόσο στην παραλία όσο και για μια βραδινή βόλτα κατά μήκος της παραλίας.

Αμέσως μετά το λευκό, το μαύρο είναι το πιο δημοφιλές χρώμα που επιλέγουν οι λάτρισσες του κλασικού, διαχρονικού στυλ. Δεν σου αρέσουν και πολύ τα τροπικά μοτίβα και τα έντονα χρώματα και έχεις ήδη πολλά λευκά κομμάτια στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα; Τότε προτίμησε ένα μαύρο φόρεμα mini με διάτρητες λεπτομέρειες ή ένα λινό μάξι φόρεμα. Αναζήτησε μοντέλα με φουσκωτά μανίκια, κρόσσια, βολάν ή ακανόνιστες τιράντες – οι λεπτομέρειες είναι εξίσου σημαντικές με τα prints! Θυμήσου να επιλέξεις από αυτά με φυσική σύνθεση – με βαμβάκι, βισκόζη ή λινό.

Μια άλλη top επιλογή για το καλοκαίρι του 2023 είναι τα μακριά φορέματα παραλίας. Στη μόδα είναι τόσο οι μάξι δημιουργίες σε κλασικά χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο και το μπεζ, όσο και τα φορέματα στα πιο μοντέρνα χρώματα της σεζόν: φούξια, πορτοκαλί, κόκκινο και πράσινο. Όσο για το σχέδιο: απλά επίλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Διάβασε επίσης >>> Colour trends: ανακάλυψε τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2023

Γυναίκα με κίτρινο μάξι φόρεμα και ασημένια σανδάλια
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία για να πειραματιστείς με τη μόδα και να ντυθείς με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι συνήθως. Αντί για τα κλασικά λευκά και μαύρα φορέματα παραλίας, σκέψου τα μοντέλα με σχέδια. Κάθε είδους λουλούδια, κοχύλια, πολύχρωμες ρίγες και θαλάσσια και τροπικά μοτίβα είναι ακριβώς ό, τι πρέπει. Αν σου αρέσουν τέτοια prints, σου προτείνω να διαλέξεις ένα μοντέλο σε maxi έκδοση που θα δείχνει πολύ όμορφα με φόντο την παραλία και τη θάλασσα. Προτιμάς τα κλασικά καλοκαιρινά μίνι φορέματα; Τα κοντά φλοράλ φορέματα παραλίας θα τονίσουν υπέροχα τα μαυρισμένα πόδια σου και θα δώσουν μια κοριτσίστικη γοητεία στην εμφάνιση σου!

Μοντέλο με ασύμμετρο φόρεμα με φλοράλ και τροπικό μοτίβο

Οι τάσεις για το καλοκαίρι του 2023 περιλαμβάνουν φυσικά και τα καφτάνια παραλίας, τα οποία μπορείς να τα φορέσεις πάνω από το μαγιό σου και να αντικαταστήσεις το φόρεμα με αυτά. Οι trendsetters συνήθως επιλέγουν τα μακρυμάνικα maxi καφτάνια και τα πολύ μοντέρνα πλεκτά μοντέλα με βελονάκι που αναδεικνύουν πλήρως το μπικίνι. Η μόδα της παραλίας σου επιτρέπει να πειραματιστείς με ρούχα που δεν είναι κατάλληλα για all-day looks, οπότε να θυμάσαι ότι στην παραλία – όσο πιο πολλά και εντυπωσιακά τόσο το καλύτερο!

Μοντέλο με κίτρινο καφτάνι παραλίας με λευκό μπικίνι που φαίνεται από κάτω

Επισκέψου στο ηλεκτρονικό κατάστημα modivo.gr και μπες στην καρτέλα μόδα παραλίας. Εκεί θα βρεις τα πιο μοντέρνα φορέματα παραλίας και πολλά άλλα προϊόντα!

τάσεις και συμβουλές
Insta News