ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Μοντέρνα ανδρικά τζιν – οι πιο σημαντικές τάσεις για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021

Τα μοντέρνα ανδρικά τζιν παντελόνια είναι το βασικό στοιχείο της ντουλάπας. Ποια μοντέλα θα κυριαρχούν την ερχόμενη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 που μας πλησιάζει; Ας δούμε ποιες τάσεις έχουν ακολουθήσει οι σχεδιαστές και θα σου συμβουλέψουμε, πώς να τις φοράς. Δες τα πιο μοντέρνα μοντέλα του τζιν!

SS 24

Οι σχεδιαστές έχουν αφήσει τον εαυτό τους να παρασυρθούν από τη φαντασία και δημιούργησαν παντελόνια με έναν καλλιτεχνικό χαρακτήρα, και από την άλλη εκείνα που αποτελούν το συνώνυμο της άνεσης. Ακόμη και οι μεγαλύτεροι οραματιστές συνειδητοποίησαν ότι η μόδα πρέπει να είναι λειτουργική – όμορφη και άνετη ταυτόχρονα. Λόγω της σημερινής κατάστασης έχουμε καταλάβει, ότι τα ποιοτικά υλικά, καθολικά σχέδια και η άνεση είναι οι μεγαλύτερες αξίες όσον αφορά τα ρούχα. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας δεν έχουν λείψει αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά. Ένα από τα υφάσματα, που έχει γίνει ξανά τρέντι είναι το τζιν. Γι’ αυτό στις συλλογές για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι μπορούσαμε να δούμε τόσο τα total looks, όσο και μεμονωμένα στοιχεία φτιαγμένα από αυτό το υλικό. Ποια μοντέρνα ανδρικά τζιν θα κυριαρχούν στους δρόμους τη φετινή θερινή σεζόν; Δες παρακάτω. Τα μοντέλα, που είναι σύμφωνα με τις τάσεις, θα τα βρεις στο MODIVO.

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει: Τάσεις: ανδρική μόδα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 >>>

Τα ψηλόμεσα μοντέλα με φαρδύ μπατζάκι έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες και έχουν μπει επίσης στην ανδρική μόδα. Εμφανίστηκαν στις συλλογές από μάρκες όπως: Dsquared, Gucci, MSGM, Patrizia Farzaneh και Kenzo. Ωστόσο, τα μοντέλα από τις αναφερόμενες μάρκες διέφεραν μεταξύ τους. Κάποια ανδρικά τζιν έχουν επιμηκυμένα μπατζάκια, που τσαλακώνονται στα άκρα, άλλα χαρακτηρίζονται από χαμηλό καβάλο και έχουν μια λωρίδα με λογότυπο του brand, και άλλα είναι τα κλασικά τζιν τύπου baggy, δηλαδή παντελόνια με φαρδύ μπατζάκι, που καμουφλάρει τις ατέλειες. Αυτό το είδος θα είναι το πιο μοντέρνο για μια άλλη σεζόν. Προέρχονται από την κουλτούρα του χιπ χοπ και έχουν επιστρέψει με στυλ ήδη την προηγούμενη σεζόν. Όλα δείχνουν, ότι θα παραμείνουν μαζί μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα ψηλόμεσα μοντέλα με φαρδύ μπατζάκι στον μηρό μοντελοποιούν τη σιλουέτα και καμουφλάρουν τις ατέλειες, όπως π.χ. τα φαρδιά ισχία ή οι μεγαλύτεροι μηροί. Μπορείς να σετάρεις το τζιν baggy με ένα τζιν μπουφάν και κλασικό T-shirt ή – όπως προτείνει ο οίκος μόδας Kenzo – με πουλόβερ σε στυλ patchwork.

Το γεγονός ότι η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα το γνωρίζουν πολύ καλά η μάρκες JW Anderson, BOSS και Valentino. Το απλό μπατζάκι και ο μεσαίος καβάλος είναι τα χαρακτηριστικά του πιο μοντέρνου ανδρικού τζιν για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021. Τα μινιμαλιστικά παντελόνια αποτελούν διαχρονικά κλασικά στοιχεία της ντουλάπας, στα οποία αξίζει να επενδύσεις. Επιπλέον, ταιριάζουν πρακτικά με τα πάντα. Οι σχεδιαστές προτείνουν να τα φοράμε μαζί με πουκάμισα σε στυλ oversize, και επίσης με άνετες μπλούζες (κατά προτίμηση στην όμορφη απόχρωση baby blue – έμπνευση από τη συλλογή JW Anderson) και με T-shirts που πρέπει να είναι υποχρεωτικά μέσα στο παντελόνι. Ένα τέτοιο σύνολο θα σου προσφέρει όχι μόνο την άνεση, αλλά και μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση. Φρόντισε να ολοκληρώσεις το outfit σου με αθλητικά ή τα αγαπημένα σου sneakers.

Ο γαλλικός οίκος μόδας Balenciaga αντλεί έμπνευση από τη δεκαετία του ’90. Γι’ αυτό, κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 ο δημιουργικός διευθυντής Demna Gvasalia αποφάσισε να αναδημιουργήσει το τυπικό daddy look. Από τι χαρακτηρίζεται αυτή η εμφάνιση; Καρό πουκάμισο μέσα στο παντελόνι, χαμηλόμεσο ανδρικό τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με απλά μπατζάκια που τσαλακώνονται ελαφρώς στις άκρες και τα αγαπημένα αθλητικά. Αν και εσύ λατρεύεις τη δεκαετία του ’90, φρόντισε να επενδύσεις σε τζιν τέτοιου τύπου. Θα αποδειχθούν τέλεια όχι μόνο για σύνολο με το πουκάμισο, αλλά και με μια στυλάτη καπαρντίνα oversize, ένα φαρδύ πουλόβερ ή με μια μπλούζα σε στυλ της δεκαετίας του ’90!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News