Αναζήτηση...

Ποιες είναι φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια; Κορυφαία φθινοπωρινά σχέδια νυχιών για το 2024

4 min.

Το να αποχαιρετάς το καλοκαίρι δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά οι φθινοπωρινές τάσεις βοηθούν να αγκαλιάσεις τη νέα σεζόν με χαμόγελο. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ρούχα και τα αξεσουάρ, αλλά και για τα… νύχια! Θα πρέπει να αναμένεις φλογερά κόκκινα, κομψά μπορντό και ντελικάτα παστέλ, μαζί με τις τελευταίες τάσεις του Instagram, όπως το black cherry και τα glass nails.

Θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες; Διάβασε το άρθρο μας για να ανακαλύψεις τα πιο μοντέρνα νύχια για το φθινόπωρο του 2024!

Οι μικρότερες μέρες, οι πιο δροσερές νύχτες και τα φύλλα στα πιο όμορφα χρώματα απαιτούν μια εποχιακή αλλαγή στιλ. Δεν είναι μόνο η γκαρνταρόμπα σου που ετοιμάζεται για τη μετάβαση, αλλά και τα νύχια σου μπορούν επίσης να αποκτήσουν μια νέα, κομψή εμφάνιση με τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών.

Οι βασικές επιδείξεις μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024/2025 επιβεβαίωσαν την επιστροφή αρκετών διαχρονικών αποχρώσεων. Οι περισσότερες από αυτές τις τάσεις διαθέτουν μια πιο σκούρα παλέτα που αποτυπώνει τέλεια τη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Από τα βαθιά καφέ και τα σκούρα πράσινα μέχρι τα συγκρατημένα χρυσά και χάλκινα- αυτά τα χρώματα κυριαρχούν εδώ και καιρό στα charts της μόδας και σίγουρα, θα εμφανιστούν στα νύχια μας το 2024.

Με την άφιξη του φθινοπώρου, δεν κλίνουμε μόνο προς τις βαθύτερες αποχρώσεις, αλλά εξερευνούμε και πιο σύνθετα μοτίβα. Αν και οι κλασικές αποχρώσεις δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, μερικές φορές αξίζει να γίνεις περιπετειώδης με το χρώμα των φθινοπωρινών νυχιών για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου παρά τον μουντό καιρό. Προτίμησε επιλογές όπως κομψά καρό μοτίβα, γυαλιστερές λεπτομέρειες με glitter ή ακόμη και νέον καλοκαιρινές αποχρώσεις. Οι επιλογές είναι ατελείωτες! Τελικά, τα φθινοπωρινά νύχια θα πρέπει να αντανακλούν τις προσωπικές σου προτιμήσεις, καθώς το προσαρμοσμένο στιλ είναι πάντα στη μόδα!

Τώρα που ξέρεις ότι τα νύχια για το φθινόπωρο του 2024 θα λάμπουν σε διάφορα χρώματα, ας εξερευνήσουμε ποιες αποχρώσεις προτιμούν οι trendsetters!

  1. Γήινα χρώματα
  2. Μεταλλικές πινελιές
  3. Ευγενές μπορντό
  4. Κόκκινο, σχεδόν μαύρο

Οι αποχρώσεις του καφέ, του μπεζ, του λαδί και των ήπιων πορτοκαλί θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο. Αυτά τα χρώματα δεν είναι μόνο κομψά αλλά και μοντέρνα και ζεστά, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για το φθινόπωρο, ανεξάρτητα από το μήκος των νυχιών.

Μια εξίσου ενδιαφέρουσα επιλογή είναι τα μεταλλικά νύχια. Μπορούν να κυμαίνονται από την απόλυτη λάμψη μέχρι τις ελαφρώς λαμπερές πινελιές. Ακόμη και ένα απλό μανικιούρ στολισμένο με λεπτά, λαμπερά στρας θα προσθέσει μια πινελιά λάμψης στα νύχια σου. Τέτοιες αστραφτερές λεπτομέρειες επισκιάζουν κάθε κόσμημα!

Αγαπάς τα έντονα χρώματα; Αν ναι, αυτό το φθινόπωρο, πρέπει να δοκιμάσεις τα μπορντό νύχια! Τα μπορντό νύχια προσθέτουν στιλ σε κάθε look, από τα κομψά φορέματα μέχρι τα απλά τζιν παντελόνια. Ακόμα και οι λάτρεις του αθλητικού στιλ δεν μπορούν να τους αντισταθούν! Αν επιλέξεις μόνο ένα βερνίκι νυχιών για το φθινόπωρο, ας είναι ένα πλούσιο χρώμα σε αποχρώσεις του κρασιού.

Κάποιοι το αποκαλούν black cherry, άλλοι black rose, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: τα σκούρα μανικιούρ είναι ξανά στη μόδα! Τα σκούρα νύχια δείχνουν υπέροχα σε κάθε χέρι, είτε τα νύχια σου είναι κοντά είτε μακριά, είτε φοράς δαχτυλίδια είτε όχι. Αν αγαπάς το υβριδικό μανικιούρ, πάρε παράδειγμα από τη Sofia Richie Grainge και διάλεξε ένα μοντέρνο μαύρο-κόκκινο για το φθινόπωρο.

Δεν σου αρέσουν τα ζωηρά χρώματα; Δεν πειράζει! Παρόλο που το μπορντό και το καφέ είναι δημοφιλή το φθινόπωρο, η φυσική τάση παραμένει ισχυρή. Τα ελαφρώς διάφανα βερνίκια νυχιών σε nude, παστέλ ροζ και γαλακτώδεις λευκές αποχρώσεις είναι ιδανικά για όσες εκτιμούν την απλότητα. Τα κλασικά χρώματα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και η Rihanna το γνωρίζει αυτό πάρα πολύ καλά!

Τα ντελικάτα, φθινοπωρινά νύχια γοητεύουν με την αριστοκρατία, τη φινέτσα και την ευελιξία τους, δείχνοντας πάντα κομψά. Απλά δες τα χέρια της Sabrina Carpenter- δεν παρεκκλίνει ποτέ από την τάση glass nails. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το σχέδιο μιμείται ένα φύλλο γυαλιού με το διαφανές, ελαφρώς γυαλιστερό φινίρισμα και τις διακριτικές αντανακλάσεις. Είναι εξαιρετικά κομψό για το φθινόπωρο και όχι μόνο!

Το αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ είναι ένα άλλο αγαπημένο μινιμαλιστικό στιλ. Αντί να βάψεις λευκές τις άκρες των νυχιών, το αντίστροφο γαλλικό επικεντρώνεται στη βάση των νυχιών. Διάλεξε ένα χρώμα που σου θυμίζει το καλοκαίρι ή άσε να σε παρασύρουν οι φθινοπωρινές αποχρώσεις. Μπορείς επίσης να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να επιλέξεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το φθινόπωρο για το γνήσιο γαλλικό μανικιούρ!

Τα κόκκινα νύχια είναι κλασικά και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, ακόμη και το φθινόπωρο. Το 2024, θα δεις πλήθος αποχρώσεων: από φλογερές, άγριες και ηλεκτρισμένες αποχρώσεις μέχρι ντελικάτες και πιο συγκρατημένες. Τι θα έλεγες για ένα βαθύ μοβ; Ή μήπως μια απόχρωση που θυμίζει ζουμερό βατόμουρο; Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι!

Δυσκολευόμαστε να φανταστούμε ότι τα κόκκινα νύχια για το φθινόπωρο θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Βρες την απόχρωση που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σου και, όπως η Hailey Bieber, κάνε ένα μανικιούρ που είναι πάντα μπροστά από τις τάσεις!

Δεν είναι μόνο το χρώμα, γιατί και το σχήμα έχει σημασία! Η επιλογή εξαρτάται από την προσωπικές σου προτιμήσεις. Για άνεση, προτίμησε τα οβάλ νύχια. Αυτό το διαχρονικό, κομψό σχήμα επιμηκύνει τα δάχτυλα, δίνοντάς τους μια λεπτή όψη. Τα κοντά νύχια είναι επίσης ιδανικά για το φθινόπωρο, ειδικά σε τετράγωνο σχήμα. Είναι πρακτικά, εύκολα στη συντήρηση και απίστευτα μοντέρνα, ενώ δείχνουν φανταστικά σε δημοφιλείς φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το μπορντό, το σκούρο πράσινο, το γκρι και το καφέ.

Προτιμάς το υβριδικό μανικιούρ; Προτίμησε νύχια σε σχήμα αμυγδάλου! Συνδυάζουν την κομψότητα με τον διακριτικό αισθησιασμό και είναι απίστευτα θηλυκά. Για το φθινόπωρο, δώσε στο μανικιούρ σου ένα νέο look με τα μοντέρνα νύχια μπαλαρίνας. Δείχνουν καλύτερα σε μακριά extensions gel και είναι ιδανικά για τις γυναίκες που τους αρέσει να ακολουθούν τις τάσεις. Όπως μπορείς να δεις, υπάρχουν άπειρες ιδέες για τα νύχια του φθινοπώρου. Διάλεξε το στιλ που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και θα είσαι πάντα κομψή.

Δες επίσης >>> Τα χρώματα της μόδας για το φθινόπωρο/χειμώνα 2024-2025 – αυτά τα χρώματα θα καθορίσουν τις τάσεις της σεζόν!

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News