ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνη και για εκείνον

5 min.

Η ημέρα που κανείς δεν θα φοβάται να πει «σ’ αγαπώ» πλησιάζει. Στις 14 Φεβρουαρίου, σε όλο τον κόσμο θα δούμε κόκκινα τριαντάφυλλα, κουτιά με σοκολατάκια και κάρτες σε σχήμα καρδιάς. Με αυτή την ευκαιρία, δημιουργήσαμε έναν υποκειμενικό οδηγό που (ελπίζουμε) θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το τέλειο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για πολλά άτομα, η επιλογή ενός δώρου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια πρόκληση. Κάποιοι δεν καθοδηγούνται από το γούστο του αγαπημένου τους πρωσόπου, αλλά ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Σε συμβουλεύουμε: πολύ ωραία αν τα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι της μόδας, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να ταιριάζουν με τις προσωπικές προτιμήσεις του άλλου σου μισού! Αυτός είναι ο πιο σημαντικός κανόνας που αξίζει να ακολουθήσεις κατά τη διάρκεια των αγορών.

MSS

Ξέχνα τη συνηθισμένη κούπα με επιγραφή «I love you», και την ημέρα των ερωτευμένων προτίμησε ένα δώρο που το αγαπημένο σου πρόσωπο ονειρεύεται. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου. Για εκείνη, για εκείνον, ή για τον εαυτό σου! Άλλωστε, αγάπη πρέπει να δείχνεις επίσης (ή πάνω από όλα) και στον εαυτό σου.

Ορισμένες γυναίκες ονειρεύονται το εμβληματικό άρωμα Chanel N°5, άλλες θέλουν μια επώνυμη δερμάτινη τσάντα φάκελο από γνωστό σχεδιαστή. Άλλες πάλι θα είναι πάντα εξίσου ευχαριστημένες με ένα ακόμη κόσμημα που θα προσθέσουν στην ήδη μεγάλη συλλογή τους. Ακολούθησε το γούστο της αγαπημένης σου, ρίξε μια ματιά στις αναρτήσεις στο Instagram κάτω από τις οποίες αφήνει καρδούλα ή ρώτησε την διακριτικά τι της αρέσει, και το κατάστημα MODIVO θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Μοναδικά δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για εκείνη: κοσμήματα

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς τα κοσμήματα. Εξάλλου, σύμφωνα με τη θεά του στυλ της δεκαετίας του 1950, την όμορφη Marilyn, τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις δώρο στην αγαπημένη σου άλλο ένα κόσμημα που θα το προσθέσει στη συλλογή της; Μπορεί να μην είναι το πιο πρωτότυπο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά σίγουρα είναι το πιο όμορφο!

Αν στην αγαπημένη σου αρέσουν οι πέτρες, πιθανότατα ενδιαφέρεται και για τη vintage μόδα. Επίλεξε κοσμήματα με πράσινες, μπλε ή κόκκινες πέτρες. Τέτοια μπιχλιμπίδια θα ολοκληρώσουν όμορφα τα outfit στο πνεύμα της τάσης y2k, δηλαδή της αξέχαστης μόδας των 00s. Ψάχνοντας για έμπνευση, δες το instagram της Bella Hadid.

Αν η σύντροφός σου προτιμά πιο διακριτικά κοσμήματα, το δώρο της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα πρέπει να είναι λεπτό και υποτονικό. Ένα κοριτσίστικο κολιέ ή ασημένια σκουλαρίκια κρίκοι είναι προτάσεις που αξίζει να λάβεις υπόψη. Ψάξε επίσης για κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς που «φωνάζουν» σ’ αγαπώ από μόνα τους.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

 

Ρομαντικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: εσώρουχα

Ένα πρωτότυπο αλλά δοκιμασμένο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Τα εσώρουχα! Φυσικά, μπορείς να τα αγοράσεις και για άλλες περιστάσεις, αλλά η ημέρα των ερωτευμένων φαίνεται να είναι η καλύτερη στιγμή γι’ αυτό. Επίλεξε ανάμεσα σε σουτιέν με δαντέλα και κιλοτάκια σε φλογερό κόκκινο χρώμα, ή σε γλυκά σατέν σετ με λεπτό βολάν.

Η αγορά εσωρούχων για την αγαπημένη σου είναι ένας ωραίος τρόπος να δείξεις την αγάπη σου, αλλά και να αποδείξεις ότι γνωρίζεις καλά το γούστο της.

Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ένα πρακτικό δώρο για εκείνη: ρολόι

Αν ψάχνεις ένα πρακτικό και ταυτόχρονα κομψό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επίλεξε ένα γυναικείο ρολόι. Το MODIVO.GR προσφέρει μια σειρά από κορυφαίες και πολυτελείς μάρκες που παράγουν ρολόγια.Αν τις αρέσουν περισσότερο τα λεπτά κοσμήματα, επίλεξε ένα χρυσό ή ασημένιο ρολόι που μπορεί να αντικαταστήσει ένα βραχιόλι. Αν ψάχνεις για διακριτικές ιδέες, αναζητήσε μοντέλα με καντράν σε σχήμα καρδιάς. Και αν η αγαπημένη σου προτιμά το στυλ hippie ή ροκ, προτίμησε ρολόγια με δερμάτινο λουράκι και γυαλί από ζαφείρι.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ένα τέτοιο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο μια υπέροχη έκπληξη, αλλά και μια επένδυση για χρόνια!

Μοντέρνα και στυλάτα γυαλιά ηλίου ως δώρο Αγίου Βαλεντίνου

Η επόμενη πρότασή μας είναι τα γυαλιά ηλίου. Είναι το τέλειο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ειδικά τώρα που πλησιάζει η άνοιξη. Ποιο μοντέλο να διαλέξεις; Οι χοντρός σκελετός είναι απαραίτητος. Οι φακοί καλύτερα να είναι έγχρωμη. Και το σχήμα; Ορθογώνιο. Στυλ; Φουτουριστικό. Αυτά τα γυαλιά ηλίου σπάνε ρεκόρ δημοτικότητας.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Τι δώρο για την Ημέρα των Ερωτευμένων να επιλέξεις; Η τσάντα δεν απογοητεύει ποτέ!

Τα καλύτερα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αυτά που οι γυναίκες δεν μπορούν ποτέ να χορτάσουν. Οι τσάντες είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα είναι τα vintage μοντέλα, τα οποία επέστρεψαν στη μόδα μαζί με την τάση y2k. Οι αγαπημένη τσάντα baguette της Carrie Bradshaw είναι ένα εξαιρετικό δώρο για εκείνες που ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Η αγαπημένη σου προτιμά τα κλασικά μοντέλα; Επίλεξε μια τσάντα φάκελο με χρυσό λουράκι αλυσίδα.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Τα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να αντικατοπτρίζουν το προσωπικό γούστο του άλλου σου μισού. Το τέλειο δώρο για έναν άνδρα συνδυάζει πάντα την πρακτικότητα και το καλό γούστο. Για τη γιορτή των ερωτευμένων, χάρισε στον αγαπημένο σου κάτι που δεν θα το αγόραζε ο ίδιος και ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Ο καθένας έχει το στυλ του, γι’ αυτό και ετοιμάσαμε προτάσεις για έναν κουλ skater, έναν κομψό δικηγόρο και έναν φαν της streetwear μόδας.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον: κασκόλ

Η γιορτή των ερωτευμένων πέφτει τον Φεβρουάριο, οπότε κάθε ζεστό, μαλακό ύφασμα που τυλίγει τον λαιμό θα είναι μια εξαιρετική ιδέα για δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το κασκόλ είναι ένα δώρο που είναι ταυτόχρονα πρακτικό και στυλάτο. Αν ξέρεις τι είναι της μόδας, ακολούθησε τις τρέχουσες τάσεις. Πρόσεξε και το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο. Ψάξε για καρό μοντέλα, με φούντες ή με λογότυπο του επιλεγμένου brand.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Ένα μοναδικό δώρο του Αγίου Βαλεντίνου: γραβάτα

Η αγορά μιας καλής γραβάτας μπορεί να συγκριθεί με το πρώτο «σ’ αγαπώ». Είναι σύνηθες να θεωρούμε ότι η γραβάτα είναι ένα δώρο που προορίζεται μόνο για τον φίλο, τον σύζυγο ή τον αρραβωνιαστικό. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ανάλογα με το αν ο σύντροφός σου είναι δικηγόρος ή οδηγεί BMX, επίλεξε ένα μοντέλο με το κατάλληλο σχέδιο – σε κομψό γεωμετρικό μοτίβο ή με χιούμορ – με ποδήλατα ή αστεία ζώα.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ή μήπως ένα παπιγιόν, μανικετόκουμπα ή μαντήλι τσέπης; Τα αξεσουάρ κοστουμιού είναι ένα εξαιρετικό δώρο για όσους εκτιμούν την ποιότητα και τη διαχρονική κομψότητα.

Δώρο του Αγίου Βαλεντίνου με χιούμορ: T-shirt

Τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που αντανακλούν τον χαρακτήρα. Ο σύντροφός σου έχει αίσθηση του χιούμορ; Χάρισε του ένα t-shirt με αστείο print – ένα πρωτότυπο δώρο που όχι μόνο είναι τώρα της μόδας, αλλά είναι επίσης άνετο και πρακτικό. Αναζητήσε 100% βαμβακερά υφάσματα με πρόσμιξη ελαστάνης. Ένα αστείο T-shirt μπορεί να αποτελέσει βάση για οποιοδήποτε look…. και όχι μόνο ανδρικό. Και ίσως, με λίγη τύχη θα μπορείς να το δανείζεσαι πού και πού;

Photo by BG026/Bauer-Griffin/GC Images

Δώρο Αγίου Βαλεντίνου για τον φαν των τάσεων: bucket hat

Εδώ σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα καπέλο bucket από καλό υλικό από μια κορυφαία μάρκα όπως η Kangol. Το καπέλο bucket μπήκε στον κόσμο της μόδας πριν από αρκετό καιρό και δεν πρόκειται να φύγει σύντομα. Τα bucket hats είναι καπέλα τύπου unisex, οπότε κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να τα φορέσει. Ανάλογα με το υλικό (βελούδινα ή βαμβακερά), μπορούν να φορεθούν τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, και είναι εξαιρετικά τρέντι! Μειονεκτήματα: κανένα.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Το τέλειο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον δεν υπάρ….

Τι θα ήταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν δεν υπήρχαν ρολόγια ανάμεσα στα δώρα; Τα ρολόγια είναι ένα από τα πιο επιθυμητά και κομψά δώρα. Είναι μια εκλεπτυσμένη δήλωση αγάπης. Επίλεξε ανάμεσα στα κλασικά μοντέλα: με μαύρο ή καφέ δερμάτινο λουράκι και την πιο μοντέρνα έκδοση τους: τα smartwatches. Ένα τέτοιο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο ένα όμορφο δώρο, αλλά και μια επένδυση για χρόνια και πολλές ακόμη γιορτές του Αγίου Βαλεντίνου.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Photo by Melodie Jeng/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News