ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Γυναικείο μαύρο πουκάμισο – συνδυασμοί από το Instagram

2 min.

Το γυναικείο μαύρο πουκάμισο μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες στη δημιουργία εμφανίσεων. Με ένα μόνο μοντέλο στην ντουλάπα σου, θα μπορείς να ντυθείς για τη δουλειά, για ένα ρομαντικό ραντεβού ή για μια απλή βόλτα για ψώνια. Το μυστικό βρίσκεται στα αξεσουάρ! Το κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα δημιουργεί ένα όμορφο και τολμηρό look, ενώ τα παπούτσια lords και η τσάντα χιαστί αποτελούν τη βάση ενός κομψού outfit. Μάθε να στυλιζάρεις το μαύρο πουκάμισο όπως το κάνουν τα κορίτσια του Instagram.

Το καλοκαίρι μαζί με σορτς, και τον χειμώνα κάτω από το πουλόβερ. Τολμηρό για πάρτι, και ταπεινό και κομψό για δουλειά. Το μαύρο πουκάμισο είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας στη μόδα!

MSS

Με τι μπορείς να φορέσεις το μαύρο πουκάμισο; Η απάντηση είναι απλή – με τα πάντα! Και αυτή είναι η μαγεία του. Δεν έχει σημασία το σχέδιο ή το χρώμα του παντελονιού, διότι το γυναικείο μαύρο πουκάμισο δημιουργεί ένα τέλειο ντουέτο τόσο με ένα νέον χρώμα όσο και με μια nude απόχρωση. Όταν πας για δουλειά, σου προτείνω να επιλέξεις τον δεύτερο συνδυασμό. Εάν η εταιρεία σου έχει έναν ανεπίσημο dress code, το outfit της Hannah Desai μπορεί να γίνει η έμπνευση σου.

Η Hannah αγαπάει τα γυναικεία σακάκια, τα σκούρα γυαλιά ηλίου και τα χρυσά κοσμήματα. Είναι αρχιτεχνίτησα στον συνδυασμό των κομψών στοιχείων της ντουλάπας με τα ρούχα casual. Έχει σπάσει το σύνολο της που αποτελείται από μαύρο κομψό γυναικείο πουκάμισο, παπούτσια lords με χρυσές αγκράφες και μπεζ τσάντα με ένα μπλε τζιν παντελόνι μήκους ¾. Αυτή η ταπεινή και υποτονική εμφάνιση είναι ιδανική για δουλειά γραφείου.

594

Μαύρο πουκάμισο Liu Jo / Guess / Imperial / Pinko

Σκοπεύεις να πας για μια καλοκαιρινή βόλτα έξω ή για ψώνια; Το λινό μπεζ παντελόνι είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ζεστές ημέρες. Επίλεξε ανάμεσα στα μοντέλα με φαρδύ μπατζάκι, με τα οποία ταιριάζουν τέλεια οι πιο μοντέρνες αυτή τη σεζόν σαγιονάρες με χοντρά λουράκια. Το μπεζ παντελόνι είναι φτιαγμένο για ντουέτο με σκούρο επάνω μέρος του συνόλου, οπότε φόρεσε ένα μαύρο γυναικείο πουκάμισο oversize με τα μανίκια σηκωμένα. Αν πας για ψώνια, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου την τσάντα shopper. Αυτό το καφέ, λίγους τόνους πιο σκούρο από το παντελόνι αξεσουάρ, θα τονίσει όμορφα το outfit σου (και θα χωρέσει όλες τις αγορές σου!).

Είναι δύσκολο να βρεις ένα πιο party look, που να είναι σύμφωνο με τις τάσεις της μόδας της θερινής σεζόν 2021, απ’ ό, τι αυτό της Petra Mackova. Το μαύρο δερμάτινο πουκάμισο φτάνει μέχρι τον ομφαλό, τονίζοντας έτσι την όμορφη φιγούρα της blogger. Ανάμεσα στα πιο μοντέρνα αυτή τη σεζόν παντελόνια καμπάνα, η Mackova επέλεξε αυτό που είναι εφαρμοστό στον αστράγαλο (που μοιάζει με κολάν), και φαρδύνει ελαφρώς προς τα κάτω. Η λευκή τσάντα – αυτό το αθάνατο αξεσουάρ επέστρεψε στη μόδα το 2020 και εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή της λίστας με τα πιο περιζήτητα αξεσουάρ των γυναικών.

Η Petra ολοκλήρωσε το σύνολο της με ρετρό γυαλιά, που είναι τα αγαπημένα της Kendall Jenner και με παπούτσια, που τραβούν αμέσως την προσοχή μας – τα κόκκινα πέδιλα με τακούνι kitten. Αυτό το outfit μοιάζει πάρα πολύ με το τελευταίο look της όμορφης Sandy από το μιούζικαλ «Grease»!

595

Πουκάμισο The Kooples / Guess / iBlues / Red Valentino

Πώς να φορέσεις το μαύρο πουκάμισο σε ανέμελο στυλ; Τα πολύ μακριά μανίκια, κατεβασμένα κατά μήκος του χεριού και το μπατζάκι που πέφτει στα παπούτσια, είναι η βάση ενός επιτυχημένου συνόλου σε casual έκδοση. Επίλεξε τα μοντέλα oversize, αλλά μην ξεχάσεις να βάλεις και μια ζώνη, που θα κρατήσει και θα διακοσμήσει το χαλαρό παντελόνι σου. Μαζί με αυτό, φόρεσε μαύρα γυαλιά ηλίου, φτιάξε ένα ανέμελο χτένισμα και είσαι έτοιμη!

Μπες στο MODIVO.gr και διάλεξε ανάμεσα στα βαμβακερά, διαφανή και δερμάτινα μαύρα γυναικεία πουκάμισα με τα οποία θα δημιουργήσεις εύκολα πολλά και υπέροχα σύνολα για κάθε περίσταση.

τάσεις και συμβουλές
Insta News